Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

DOMAĆIN OLIMPIJSKIH IGARA MEČEVE IGRA U ŠTALI! Francuski košarkaši odlepili: Ljudi, blamirate nas pred celim svetom!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Batum, Gober i Furnije nemaju nameru da igraju u štali (Foto: Printskrin)

Neverovatna ideja stigla je iz Francuske. Već smo viđali košarkaške mečeve igrane na brodovima, bejzbol terenima, čak i u zatvorima, ali košarkaški savez Francuske je što bi se reklo “obrnuo igricu”.


NBA: Od 1 sat iza ponoći igraju Klivlend – Detroit, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.50. 


Naime čelnici saveza došli su na ideju da mečeve na Olimpijskim igrama muške seniorske reprezentacije igraju u štali! Plan im je da mečeve igraju u objektima koji se koriste za poljoprivredne izložbe.

Ta odluka je razbesnela mnoge. Javljali su se brojni reprezentativci, a najveći odjek imale su izjave NBA igrača. Evan Furnije i Nikolas Batum poslali su glasnu poruku, a pridružio im se i igrač Reala Vensan Poarije.

Kako da prihvatimo da će košarka, jedan od najpopularnijih sportova na Olimpijskim igrama, svoje mečeve igrati u egzibicionom centru? Plafon je previše nizak, prostor nije dobar, ne može ovo da prođe. Deluje mi kao da sanjam – napisao je Furnije vidno ogorčen.

Baš kao što su i njegovi saigrači iz reprezentacije…

Da li ćete zaista dozvoliti da najbolji timski sport bude igran na ovoj lokaciji? Ne znam ko odlučuje, ali morate da uradite bolji posao –  poručio je Batum.

Ipak, najoštriju kritiku uputio je Poarije

Ne znam ko je glavni i ko se pita za izbor dvorane, ali brate moraš da se probudiš. Sramotiš nas pred svetom – završio je Poarije.

PROČITAJTE JOŠ:

ZATO JE NAJBOLJI Partizan vodio sa 19 razlike, pa primio trojku! Evo šta je Obradović uradio (VIDEO)

ŠTA SE DEŠAVA U VOJVODINI? Novi trener posle petog vezanog poraza: Njega nisam stavio u tim, jer ima gotov transfer…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.