Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Doskorašnji igrač Voždovca pojačao napad Radničkog sa Novog Beograda

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Dragan Stoisavljević (Foto: Starsport)

Kada je pre tri godine upisao prve minute u seniorskom fudbalu, Dragan Stoisavljević je postao najmlađi debitant u istoriji Superlige.


Kvalifikacije za LK: Na meču Čukarički – Rasing Luksemburg naša kladionica nudi kvotu 2.38 za igru 1-1&3+.


U duelu između Crvene zvezde i Voždovca kada je Stoisavljević odigrao prvi meč u elitnom rangu u dresu seniorskog tima trenera Voždovca, samo pet dana nakon proslave 16. rođendana. Mediji su sa posebnom pažnjom pisali o talentovanom napadaču “zmajeva” predviđajući mu blistavu karijeru. Međutim, vreme prolazilo, a Stoisavljević nije uspevao da se ustali u startnoj postavi. Prošle sezone samo 15 odigranih mečeva, ali sa veoma skromnom minutažom.

 

U aktuelnom šampionatu ušao je u igru protiv Novog Pazara u prvom kolu, potom je presedeo na klupi u duelu sa Napretkom, dok je bio van protokola u meču Voždovca i Mladosti GAT. Bio je to signal da postoje neki drugi planovi sa Stoisavljevićem, jer za mladog igrača, koji će u novembru proslaviti 19. rođendan, najlošija opcija je da ne igra. Iz tog razloga odlučeno je da mladi napadač ode na šestomesečnu pozajmicu u Radnički sa Novog Beograda.

 

Pričao sam sa ljudima iz kluba i složili smo se da je najbolja opcija da odem na pozajmicu gde ću imati prostor da igram. Neko vreme nisam bio usastavu zbog povrede i sada je najvažnije da imam minute na terenu – rekao je Stoisavljević za MaxBet sport.

 

Tokom prvog dela sezone on će braniti boje povratnika u Prvu ligu, Radničkog sa Novog Beorada, koji je duže vreme bio u potrazi za kvalitetnim rešenjem u špicu napada.

 

Na ovu pozajmicu gledam kao pozituvnu stvar jer može samp da mi koristi. Motivisan sam i želim da pomognem Radničkom, a verujem da će i oni biti zadovoljni. Ljudi iz kluba su stvarno fer i korektni, pokazali su interesovanje, želeli su upravo mene, a to je i presudilo u odluci da dođem kod njih. Radnički je veliki klub, sjajne istorije i verujem da će uskoro biti deo Superlige. Na meni je da se dobrim igrama i golovima nametnem i da se već u januaru vratim u Voždovac. Već sam dokazao da mogu da igram u elitnom rangu, a siguran sam da ću u najskorije vreme ponovo predvoditi napad “zmajeva” – optimista je Stoisavljević, koji je prošao sve mlađe selekcije Voždovca, ali i reprezentacije Srbije.

 

“Majstori” će prvenstvo započeti u subotu gostovanjem u Gornjem Milanovcu protiv Metalca.

 

 

 

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.