Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Dragović: Hvala navijačima, uključio sam se u kampanju za sezonske

Darko Noveski

Objavljeno

,

Kapiten crveno-belih (Foto: Starsport)

Stub odbrane Crvene zvezde. Jedan je od najiskusnijih i najboljih fudbalera u timu Baraka Bahara. Došao je u Ljutice Bogdana kao veliko pojačanje pre dve godine i potpuno opravdao sva očekivanja od njega.


PERU: Kvota na pobedu Huankaja protiv Alinace u našoj kladionici je 1.32. Utakmica počinje u 22:15. 


Crveno-beli su u novu sezonu ušli sa novim kapitenom. Iskusni defanzivac, Aleksandar Dragović, predvodiće svoj tim ove sezone sa kapitenskom trakom oko ruke.

ZNAČI NAM PODRŠKA SA TRIBINA

Zvezda tradicionalno na domaćem terenu ima dobru posetu, a sada se u akciju za Premijum sezonske karte uključio i sam kapiten.

Crvena zvezda je mnogo porasla u odnosu na prošlu godinu, dosta toga se promenilo, međutim i dalje nam najviše znači podrška sa tribina. Navijači su naš 12. igrač, uvek stoje iza nas i hvala im na tome. Kada igramo na punoj Marakani, osećamo da možemo da se nosimo i sa najjačim protivnicima. Zbog toga sam se zajedno sa još nekoliko saigrača uključio u kampanju za Premijum sezonske karte, a uskoro ćete saznati i o čemu je reč – istakao je Aleksandar Dragović.

Posle odlaska Milana Borjana iz kluba, Aleksandar Dragović postao je kapiten i lider tima.

Kapitenska traka Crvene zvezde je čast i privilegija, ali moram da napomenem da mi je najbitnija ekipa. Radi se o sjajnoj grupi momak, koji zajedno sa istim ciljem izlaze na teren, a to je da prikažu dobru igru i zabeleže pobedu, drago mi je što sam deo ovog tima. 

Dragović na meču sa Trabzonsporom (Foto: Starsport)

IMAMO POTENCIJAL DA PROĐEMO GRUPU

Crvena zvezda je šampionskom titulom obezbedila učešće u Ligi šampiona.

Igramo odlično, fenomenalno izgledamo na terenu. Mislim da možemo da ostvarimo dobar rezultat u Ligi šampiona, ali moramo da idemo iz utakmice u utakmicu, razmišljamo samo o našoj igri i dajemo maksimum, kako bismo naše navijače učinili srećnim. Imamo potencijal da prođemo grupu, ali je rano govoriti sada o tome, očekuju nas mečevi u prvenstvu, kao i žreb za najkvalitetnije evropsko takmičenje, koje svi sa nestrpljenjem isčekujemo. 

Sjajno se uklopio Dragović u sistem rada novog šefa stručnog štaba.

– Saradnja sa Barakom Baharom izgleda odlično, verujem da se to vidi i na terenu. Prija nam ovaj stil igre, koji uključuje visok presing, što govore i rezultati. Nadam se da ćemo nastaviti da dajemo maksimum i postižemo što više golova za naše navijače. Možemo mnogo da napredujemo, bićemo još bolji i snažniji, zato pozivam zvezdaše da obezbede Premijum sezonske karte i uživaju u utakmicama tokom cele godine – zaključio je Aleksandar Dragović.

1 komentar

1 komentar

  1. A onda kanta za napucavanje.

    31.07.2023. at 20:14

    Loženje kao i svake godine…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.