Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

DRAGOVIĆ: Ne možemo 90 minuta da napadamo Lajpcig! IVANIĆ: Siti je neki drugi svet, protiv Lajpciga u Beogradu možemo…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Ivanić posle Lajpciga (Foto: Starsport)

Pobedio je Lajpcig Crvenu zvezdu 3:1 na RB areni, ali je ukupan utisak bolji od rezultata. S tim se složio i kapiten crveno-belih Aleksandar Dragović.


ARGENTINA, Liga kup: River Plejt u 02.00 dočekuje Independijente, a kvota kladionice MaxBet na tip GG je 2.10.


Defanzivac je učestvovao kod gola Crvene zvezde, njegov šut je izblokiran kada je lopta stigla do Maraka Stamenića. Prvi je pred kamere RTS-a stao upravo kapiten:

Svaka čast momcima, borili smo se. Po rezultu jesu bili mnogo bolji, ali po igri… Moglo je bolje, dobili smo tri gola. Možda bi smo dali za 2:2 da je koji minut više bilo 2:1. Pao je gol posle kornera. To je Liga šampiona, ne možemo 90 minuta da budemo bolji od Lajpciga oni su pobedili Bajern iz Minhena. Naravno, možemo da pobedimo u Beogradu, mi ćemo da se borimo za naše navijače, to ćemo da uradimo – poručio je Dragović.

Mirko Ivanić je takođe tužan zbog navijača, žao mu je i propuštenih šansi.

Ostaje žal što smo izgubili 3:1. Imali smo šanse u drugom poluvremenu. Pristili smo ih u prvih 10 minuta drugog poluvremena, da smo gore bili mirniji mogla je utakmica da ode u drugom smeru. Žao mi je, dobro smo igrali, došli su ljudi iz Srbije, Republike Srpske, Nemačke, Austrije i iz mog Bačkog Jarka – rekao je popularni Mića i odgovorio na pitanje kolege da li Crvena zvezda može do bodova u Beogradu protiv “crvenog bika”:

Posle Mančester sitija smo bili svesni da je to neki drugi svet. Protiv Lajpciga smo imali svoje šanse i mislim da možemo do bodova u Beogradu – zaključio je Ivanić.

6 Komentara

6 Comments

  1. Mile

    25.10.2023. at 23:24

    Tako je Ćomi. Idemo da pregazimo Švabe. Sva podrška

  2. Voja

    25.10.2023. at 23:31

    Mozete i u Beogradu da popijete jedno tri komada.

    • PRAVA ISTINA

      26.10.2023. at 00:49

      Hocemo ali hladnog piva kada pobedimo pa da proslavimo pobedu!
      A dacemo i vama tri u derbiju ne brini…

  3. Mrdjo

    26.10.2023. at 14:06

    Vi cigani kada ste bili deca tuceni ste u glavu i zato ste poremecenii izgubili orijentaciju.Navijate za komunjarski klub koji je osnovao komunjara ubica srpskog heroja prvog svetskog rata a jos ste osnovani medju siptarima u Tirani.

  4. Aleksandar

    26.10.2023. at 16:51

    Raspada se skupi fk Kamerun.

  5. Miloš Veljković,

    28.10.2023. at 22:00

    Nema šanse ni u Beogradu ..spori smo a pas igra nikakva …daj bože da ne izgubimo …čini se da tim uopšte nije uigran elem nemamo igru a odbrana katastrofa …može ko hoće da nam da gol …

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.