Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DRAGOVIĆ NE ŽELI NAZAD U AUSTRIJU: Razumem da srpska liga nije nešto vau, ali…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Aleksandar Dragović (Foto: Starsport)

Zimska saga o odlasku Aleksandra Dragovića iz Crvene zvezde se nastavila ovog proleća. Navodno, iskusnog štopera Crvene zvezde žele Rapid, LASK i Austrija.


LIGA ŠAMPIONA Napoli dočekuje Milan u 21:00, a u MaxBetu kvota na igru 2-3 gola je 2.00.


U razgovoru za agenciju APA, Aleksandar Dragović je prvo rekao da je razočaran što ga više ne pozivaju u nacionalni tim i da ga je sadašnji selektor Ralf Rangnik samo jednom pozvao na telefon.

Razumem da srpska liga nije nešto vau, ali bih voleo da mi je data prilika da se dokažem. Vrlo sam razočaran, to mi je teško palo. Bio sam rezerva i kod Konstantija, Kolera i Fode na početku, pa sam se izborio za svoje mesto. Otkazao sam učešće samo jednom za 11 godina i to kada sam imao koronu. Uvek sam bio strastven kada treba da igram za reprezentciju. I onda me tako otkače – poručio je Dragović.

LASK GA JE ZVAO

Iskusni štoper je potvrdio da su ga zvali iz LASK Linca, ali da je još rano za povratak “kući”. Bar ne još dve-tri godine.

Razgovarali smo, razmenili smo neke ideje. Ako bi mi ceo paket odgovarao možda bih se i vratio. Ako bih danas doneo odluku, rekao bih “ne”, još je rano. Dve ili tri godine prerano.

Govorio je jedan od najboljih fudalera Crvene zvezde o propalom transferu u Sampdoriju.

Već smo se dogovorili i dobio sam zeleno svetlo. Nažalost, nešto je iskrslo. Tako to ide. Naravno da bi bilo lepo da se dokažem u Italiji – rekao je Dragović.

ŽELJA SU MU LIGE “PETICE”

Aleksandar Dragović je u karijeri igrao za Bajer u Bundesligi i Lester u Premijer ligi. Sada razmišlja o Seriji A.

Iskorak u nekoj od liga petice je ono o čemu maštam. Realno, u mojim godinama samo Italija dolazi u obzir.

To sigurno neće da budu Milan ili Inter i toga je sada već bivši reprezentativac Austrije svestan.

Neću naravno ni da igram za džabe, moram da budem iskren

Za pad cene starijih igrača krivi pandemiju koronavirusa koja je uticala na pad finansijske moći klubova koji prodajom mladih igrača žele da zarade.

Posle korone stvari su počele brzo da se menjaju u fudbalu. Često se gleda samo kako da se gurne što više mladih igrača kako bi im porasla cena i kako bi ih onda prodali. Nije sad da mi sve smeta, ali tu sam izgubio malo ljubavi prema fudbalu – zaključio je Aleksandar Dragović.

PREPORUČUJEMO:

KOMENTATOR “ARENE SPORT” ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Ovog čoveka treba isterati iz fudbala (VIDEO)

SADA JE ZVANIČNO Evo kada se nastavlja meč Čukarički – Partizan i od kog minuta

2 Komentara

2 Comments

  1. Story

    18.04.2023. at 17:22

    Ide mu se u Italiju i treba ga ispoštovati! Smučila se dečku ova oranica liga sa 2,3 ozbiljnija meča i par kola JEVROPE! A verovatno njemu kao ČOVEKU od reda i naš primitivni pogled na svet! SKROZ GA RAZUMEM I MENI SE SMUČILO!

  2. MILE STRUČNJAK

    18.04.2023. at 19:28

    A da mu pojačamo osobni dohodak,aaa???

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.