Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

DRAGOVIĆ OPREZAN Svesni smo koliko je Lajpcig opasan – posle utakmice možemo da popijemo “Red Bul”

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Aleksandar Dragović (foto: Starsport)

Od specijalnog izveštača MaxBet Sporta iz Lajpciga

Sreda uveče rezervisana je za duel trećeg kola Lige šampiona između Lajcpiga i Crvene zvezde na “Red Bul Areni”. Dan pre meča trener Crvene zvezde, Barak Bahar održao je konferenciju za medije, na čija je pitanja odgovarao i kapiten, Aleksandar Dragović.


LIGA ŠAMPIONA: Sevilja – Arsenal (21.00), kvota na pobedu gosta u kladionici Maxbet iznosi 1.73


Nekadašnji štoper Leverkuzena i austrijske reprezentacije je na samom početku istakao da je priprema za utakmica slična kao i za svaku drugu, ali da je svestan da je protivnik veoma opasan.

Kao svaka utakmica, imamoi isti pristup i želimo da pobedimo. Znamo da će da bude teško, igraju direktan fudbal, ali borićemo se da pobedimo za navijače i klub.

POTCENJIVAČKI KOMENTARI NEMAČKE JAVNOSTI

Nemačka javnost je čini se malo potcenila Crvenu zvezdu. Govori se kako će Lajpcig bez ikakve muke da savlada srpskog šampiona u upiše tri laka boda.

Ja lično nisam ništa čitao, mi se fokusiramo na nas. Znamo da je sutra važno, znamo koje su im mane i gde su jaki. To što oni pričaju to nije bitno, bitno je da se mi borimo – rekao je Dragović, pa otkrio da li se čuo sa nekim od saigrača iz reprezentacije koji nastupaju za Lajpcig.

Tu su Baumgartner, Sajveld i Šlager, čuli smo se kada je bio žreb, ali od tada nismo. Čućemo se posle utakmice, tokom nje nemamo ništa da pričamo. Ja se borim za Zvezdu oni za Lajpcig, posle utakmice možemo da popijemo “Red Bul”, ali to je to.

POSEBAN FOKUS NA ODBRANI

Kao i Bahar, Dragović je svestan da Zvezda u poslednje vreme ima nekih problema u odbrani, ali se nada da će oni ubrzo da nestanu.

Mi se spremamo svaku utakmicu. Istina je da smo primili previše golova, probaćemo da ga ne primimo, ali to nije lako. Svaki tim ima dobre igrače, moramo da pazimo ne samo na Opendu, već na Simonsa i Polsena, da ne kažem svakom ime. Imaju brz tim, cela ekipa mora da trči i da izgledamo kao tim tokom čitavih 90 minuta.

Za kraj, prisetio se utakmica protiv Lajpciga u Bundesligi dok je bio član Bajera iz Leverkuzena.

Sa Leverom sam bio par puta ovde, baš sam razmišljao o tome, ovde sam gubio, a kod kuće pobeđivao. Za sutra ne razmišljamo o bodovima, ima još četiri kola pa ćemo da vidimo na kom mestu ćemo da budemo – podvukao je Dragović.

1 komentar

1 komentar

  1. Kibicer

    24.10.2023. at 20:02

    POPIĆEMO 6,7 KOMADA I BIĆE OPET TEŠKA BRUKA JER ZVEZDA VEĆ GODINAMA NI POD JEDNIM TRENEROM NIJE USPELA DA NAPRAVI KONKURENTNU ODBRANU. AKO NAM POĐE ZA RUKOM DA PREKO ŠVAJCARACA OPSTANEMO U LIGI EVROPE,TO BI BIP MAXIMUM MAXIMUMA! DRAGOVIĆ ME RAZOČARAO. POKAZAO JE DA JE DVA PROSEK. O OSTALIMA U ODBRANI NEMA SMISLA NI TROŠITI REČI! NE ZNA SE KO JE OD KOGA FORA SA SVE ĐIGOM KOJI JE PONAJGORI I ONDA SE ČOVEK ZAPITA,ZAŠTO ULAŽEMO MILIONE U PROSEK,A NE PUSTIMO NAŠE IGRAČE KOJI SU NAM TU NADOHVAT RUKE,A MNOGO SU JEFTINIJI! ĐURIĆ JE NPR BOLJI ID ĐIGE,A IMA IH JOŠ NARAVNO. ILI IGRA N_DIAJE KOG PLATIMO 4,5 MILKI,A REALNO MALI MIJATOVIĆ JE BOLJI I DONEĆE U ZVEZDU MILIONE!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.