Budimo u kontaktu

ABA LIGA

DRAMA U ČAČKU Borac, sa sedam igrača u timu, poveo trojkom tri sekunde pre kraja, ali je Smajlagić doneo pobedu Ciboni

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Borac Čačak/Dusko Radisic)

Utakmica 18. kola ABA lige između Borca i Cibone donela nam je dramu, a Fortuna je bila uz Zagrepčane. Gosti su slavili košem Smajlagića u poslednjoj sekundi – 84:83.


ENGLESKA U sredu od 21 čas Mančester junajted dočekuje Lids. Četa Erika ten Haga je u sjajnoj formi, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.50.


Meč je u ponedeljak odložen jer domaćin nije imao sedam zdravih igrača koji bi mogli da izađu na parekt. Samo 24 sata kasnije Hejl i Boldvin izašli su sa još pet mladih saigrača i pokazali zube Ciboni.

Čačani su odigrali sjajno prvo poluvreme, a Amerikanci su blistali na parketu. Zagrepčani su bolje zaigrali u drugom poluvremenu, pre svega Kapusta koji je pogađao trojke.

Ipak, na kraju smo videli pravu dramu. Tri sekunde pre kraja Glišić je iz teške pozicije pogodio trojku za 83:82. Počelo je slavlje kraj Morave, ali… Trener Cibone Sesar je zatražio tajm-aut, krenulo se sa pola terena, a Smajlagić je pogodio šut za dva poena sekund pre kraja i doneo pobedu gostima 84:83.

Kod Čačana je Hejl ubacio 29 poena, Boldvin je dodao 24, Đ. Ćurčić 14 poena, a Nikolić 11 koševa. U redovima Cibone je Kapusta ubacio 22 poena, a Aranitović je dodao 14 koševa.


Standings provided by Sofascore
1 komentar

1 komentar

  1. U NJOJNO IME TZV GOSPOJE I NJOJNOGA ISPRDKA MARKA

    08.02.2023. at 05:58

    ĆUTU PUŠU, PROLAZNIKE GLEDU,DRUG MURHAT OBRADOGLU TREENEEER KK JSD I MOJKO DRUG O”STOJKO McMICAILO KURSADŽIJA NATURALIZOVAN IRAC IZ SAMAJLU ,INAČE IMALAC FARMI GOVEDA I VLASNIK NEKOLIKIH OBORA SVINJA I KRUPNE STOKE U KOTRAŽI, VIČI, KAONI, SAMAJLI I PAKOVRAĆI. DOTIČNE BOLI ONA STVAR ZA NJIN ČAČAK I BORAC! EL TAKO GOSPOJA,MMM??? EL TAKO ISPRDAK NA GOSPOJU???

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.