Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

DRAMA U ČEŠKOJ Srbin izvukao nož i pretio treneru! Ekspresno uhapšen, noć proveo iza rešetaka

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Detalj uoči meča u Kupu Češke, Slovačko - Varnsdorf (Foto: Printskrin/Jutjub)

Svakakve vesti stižu i ljudi pomisle da su čuli sve, da više ništa ne moža da ih iznenadi. Da li je baš tako?


LIGA ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na igru 3+ u meču Barselona – Bajern (21:00) je 1.40.


Češki portal isport.blesk piše da je srpski fudbaler Bojan Đorđić proveo noć u policijskoj stanici, gde je prvo saslušan. U klubu se za sada nisu izjašnjavali. Sve se dogodilo posle treninga drugoligaša Varnsdorfa u utorak prepodne. Navodno je, kako prenose češki mediji, Đorđić napao trenera golmana Radka Porkala i potegao nož!

– Ne želimo ništa da komentarišemo. U svakom slučaju njegov povratak u tim ne dolazi u obzir – rekao je za pomenuti portal Vlastimil Gabrijel, predsednik kluba.

Policija se brzo pojavila na licu mesta.

– Istraga je u toku! Dotični je tokom svađe sa muškarcem imao nož u ruci, ali fizičkog napada nije bilo– rekao je izvor iz policije za isport.blesk.

Napad fudbalera na trenera potvrdila je i potparolka policije Eliška Kubičkov.

– Policija je dobila dojavu o napadu u Varnsdorfu. Kako se navodi u saopštenju, igrač je juče nešto posle deset sati ujutru, posle prethodnog verbalnog i fizičkog sukoba između jednog od fudbalera i trenera, pretio nožem treneru. Pozvani policajci su osumnjičenog uhapsili na licu mesta i potom ga smestili u policijsku ćeliju. Okolnosti čitavog slučaja se istražuju. Zbog početne faze istrage i radnji koje su u toku, nismo u mogućnosti da damo dalje informacije.

Srbin s bosanskim pasošem je prošle sezone igrao u Slobodi iz Tuzle. Ove sezone je u češkom drugoligašu odigrao devet utakmica, zabeležio je šest golova i tri asistencije. Bio je na meti čeških prvoligaša, ali posle ovoga vrlo je moguće da je sebi zatvorio vrata u češkom fudbalu.

PROČITAJTE JOŠ:

Dragović oduševljen “delijama”: Pitao sam strica…

FENOMEN Ovaj trener 23. put seda na klupu Novog Pazara!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.