Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

DRAMA U MANRESI Vukčević doneo pobedu Partizanu u poslednjim momentima: Veliki preokret za kraj španske turneje! (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Tristan Vukčević (Foto: KK Partizan / Emilija Jovanović)

Ništa nije nagoveštavalo da će da se gleda tako napeta završnica u jednoj prijateljskoj utakmici. Takođe, crno-beli su bili na ivici novog poraza, ali su pojačali tempo u završnici i osigurali trijumf.


LIGA KONFERENCIJA: U četvrtak od 18:45 igraju Apolon – Dnjipro 1, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.98. 


Partizan je ostvario novu pobedu u pripremnom periodu pred početak nove sezone i to tako što je pobedio Manresu u istoimenom gradu sa 98:96 i to nakon što je u nekoliko navrata gubio dvocifrenom razlikom.

Koliko je uzbudljivo bilo može se zaključiti pogledom na konačan rezultat, a junak trijumfa crno-belih je bio Tristan Vukčević koji je pogodio na dve sekunde do kraja i tako stavio tačku na ovaj meč!

Najbolji pojedinac u redovima pobednika je bio Džejms Naneli, koji je “flertovao” sa tripl-dabl učinkom zabeleživši 17 poena, osam skokova i devet asistencija. Matijas Lesor je bio sjajan sa 19 poena i sedam uhvaćenih lopti, dok je Kevin Panter postigao 13 poena.

Ovo je bila poslednja utakmica Partizana na turneji po Španiji, a nakon toga će otputovati u Rusiju na novi pripremni turnir na kome će pored njega učestvovati još i Lokomotiva Kubanj i Zenit.

Manresa – Partizan 96:98 (34:22, 19:21, 24:27, 19:28)

Manresa: Badio 6, Bortolani 15, Hardin 19 (5sk), T. Perez 15 (7sk), Garsija 5, Stejnbergs 8 (5sk), Sanja 3 (12sk), Kulibali, Olumujiva 4, Li, Hamilton 14 (5sk), D. Perez 7 (6sk).

Partizan: Vukčević 7, Ledej, Koprivica 5, Panter 13 (4sk), Smailagić, Egzum 11, Jovanović, Naneli 17 (8sk, 9as), Lesor 19 (7sk), Trifunović 12 (7sk), Anđušić 12, Petrović.

PROČITAJTE JOŠ:

PRLJAV POTEZ LEDEJA Partizan ubedljivo gubi, a njegov igrač iz čista mira snažno udario protivnika! (VIDEO)

GREŠKE U ZAVRŠNICI Zvezda mogla do velikog preokreta, ali doživela prvi poraz

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.