Budimo u kontaktu

ABA LIGA

DRUGO POLUFINALE Poznato ko sudi prvi duel Partizana i Cedevita Olimpije

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Tomislav Hordov (prvi sleva) biće jedan od arbitara prvog meča (Foto: Starsport)

Crvena zvezda čeka protivnika u finalu ABA lige, a biće to bolji iz drugog polufinala u kojem se sastaju Partizan i Cedevita Olimpija. Prva utakmica biće odigrana u nedelju od 19.30 u Štark Areni.


Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Majami – Boston biti ubačeno više od 210 poena.


Određeni su i arbitri za prvi duel i biće to sudijska trojka iz Hrvatske. Pravdu će da dele Tomislav Hordov, Josip Radojković i Marko Mustapić.

Tokom ligaškog dela sezone, svaki od timova je slaio na domaćem terenu. Cedevita Olimpija je pobedila u Ljubljani (77:74), dok je Partizan uzvratio u Beogradu (76:73).

1 komentar

1 komentar

  1. NJOFRA ARAPOGLU😆

    27.05.2023. at 19:05

    SUDU NAŠE SUDIIJEE,EL TAKOO BABOO

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.