Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DULJAJ DOBIO POJAČANJE Stručni štab crno-belih jači za italijanskog stručnjaka

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Duljaj dobio pojačanje u stručnom štabu (Foto: Starsport)

Biće promena u timu Partizana naredne sezone, a biće i novina u stručnom štabu. Na klupi crno-belih ostao je Igor Duljaj, a od sledeće nedelje će da dobije i pojačanje na klupi pored sebe.


EP U21: Kvota na pobedu Švajcarske protiv Francuske u našoj kladionici je 1.85. Meč počinje u 20:45.   


Rođeni Rimljanin, Valerio Zudas, pojačaće stručni štab Partizana na poziv prvog trenera Igora Duljaja. Trener koji je radio u splitskom Hajduku u Partizan dolazi iz Šerifa.

Trener i klub su dogovori uslove i njegov dolazak se očekuje početkom sledeće nedelje. On je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri uglavnom vodio računa o fizičkoj spremi fudbalera, a radio je i kao tehnički asistent, ali i asistent menadžera.

1 komentar

1 komentar

  1. Poslednja sansa

    29.06.2023. at 08:22

    Ne vredi Duljaju novi pomocnik sa najvecim znanjem dok ne eliminise iz strucnog staba Misu Filipovica, on je dunster svoga posla, satanizator fizicke spreme igraca vise od deset godina, prosla sezona je vrhunac neuspesnog rada i rezultata u klubu !!?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.