Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Duljaj posle poraza: Stisli su nas, bilo je nekoliko stvari koje nisu dobre

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Igor Duljaj (Foto: Sandić foto)

Druga utakmica i prvi poraz na pripremama u Sloveniji. Fudbaleri Partizana su u Pohorju izgubili od Bohemijansa sa 2:0.


ARGENTINA: U ponoć igraju Argentinos juniors – Instituto, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.58.


Trener Igor Duljaj je svestan da je češki tim trenutno u boljoj formi.

U prvih sedam-osam minuta su imali imali šest kornera protiv nas. Stisli su nas, ali to su normalne stvari za ovaj deo priprema. Bilo je nekoliko stvari koje nisu bile dobre. Oni su fizički dominantniji od nas. Najbolje je da ne pravimo kornere, jer nam prekidi prave problem – rekao je Duljaj za televiziju Arena sport.

Na teren je izašlo nekoliko novajlija, a trener Partizana je nije u potpunosti zadovoljan igrom nekih fudbalera.

Za neke igrače mogu da budem zadovoljan zalaganjem, a za neke ne. Frenki Kanute je imao dva treninga, nisam hteo da ga pustim da igra 45 minuta. Vidi se da je odličan igrač, a i trener Bohemijansa je potvrdio da će da bude veliko pojačanje.. Nemanja Nikolić je zadržao svaku loptu i vidi se da će nam biti od velike koristi – dodao je Duljaj.

8 Komentara

8 Comments

  1. Jojo

    06.07.2023. at 19:16

    Ako ti kazes da je bilo nekoliko stvari koje nisu dobre onda si dzaba sprcao toliko godina igrajuci fudbal a ne znas ga jer nista danas nije bilo dobro jednostavno nisi ti za trenera I lakse mi je ako su neznalica nego janjicar kao prethodna Tri trenera.

  2. Zika

    06.07.2023. at 19:29

    Duljaj nema fudbalski kompas a saradnici ne znaju da rade sa igracima odnosno ne znaju da pripremaju igrace ! Dzaba pojacanja kada trener ne zna da organizuje igrace ! Hvala youtube sto nam prikazuje pripreme pa mi vidimo kako Misa Filipovic vodi trening oporavka teskim vezbama i to naziva futingom. Pitas se dali u klubu se neko razume u sport i fudbal ? U Partizan dolaze mahom treneri preko veze, fudbalski laik Dragan Djuric je posle jedne medjunarodne tekme smenio prof. Mitica kondicionog trenera zbog nespremnosti igraca a profa mu” hrabro” odgovorio kako je on eksperimentisao fizicku pripremu igraca, sramota kakav moral strucnjaka, hocu reci da su igraci Partizana nespremni i lose vodjeni treninzi vise godina !!!

    • tomas

      tomas

      07.07.2023. at 03:52

      Od Marka Nikolica mi nismo imali spremnu ekipu, prosle godine skoro svaka ekipa je bolje i vise trcala od nas .Filipovic ocito nema pojma sa kondicionim treninzima sto se vidi i po brojnim povredama prosle sezone koji nisu poslwdica udaraca vec su se igraci samo povredjivali a yo jeznak da su nespremni ili preforsirani, jis kad je bila ona afera da treniraju sa privatnim trenerom, pa to nema nigde da profi igrac bez znanja i odobrenja prvog trenera radi bilo sta

  3. Max90

    06.07.2023. at 19:46

    Duljaje i uprava napolje odmah sada

  4. Moca

    06.07.2023. at 19:47

    Prvaci Evrope u vraćanju lopte unazad.Jad i beda ,ljudi moji kad vam neide i kad vidite da neznate imate li obraza da odete svi.Toliko voleti i Igora i Ivicu Kralja da sad treba da budem razočaran kako rade.

  5. Smederevac

    06.07.2023. at 19:59

    Ocena ..čist 1.Nema tu 3 ili 4 igrača…sve ostalo prosek.Strasno.

  6. Stefan Polić s.r.

    06.07.2023. at 21:18

    Duljaj izdajnik. Na platnom spisku Z. Terzića

    • Sasa1

      06.07.2023. at 21:46

      Takvima ko ti nema pomoći

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.