Budimo u kontaktu

NBA LIGA

NEKADAŠNJI IGRAČ ZVEZDE ZARAĐUJE MILIONE U NBA LIGI Da li ga se navijači sećaju? (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Košarkaši Crvene zvezde 2020. godine (foto: Starsport)

Pre samo nešto manje od tri godine nosio je crveno-beli dres, a sada je u NBA ligi dobio milionski ugovor. Crvena zvezda ga nije zadržala, ali zato je Portland uložio sve napore da to uradi.


TURSKA: Rizespor – Fenerbahče (17.00), kvota na pobedu gosta u kladionici Maxbet iznosi 1.42


U pitanju je Duop Rit, australijski košarkaš koji je za kipu sa Malog Kalemegdana nastupao u sezoni 2020/21. Imao je solidnu ulogu kod Dejana Radonjića, ali se nije zadržao među crveno-belima.

Australijanac južnosudanskih korena je posle angažmana u Australiji, Libanu i Kini potpisao za Portland Trejlblejzerse, gde je kroz nekoliko meseci pokazao kvalitet i sada je dobio novi trogodišnji ugovor.

Portland još nije objavio tačnu visinu ugovora, ali kako prenosi dobro obavešteni Adrijan Vojnarovski, u pitanju je višemilionska cifra.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.