Budimo u kontaktu

ITALIJA

PROBLEMI ZA ALEGRIJA Vlahović zaradio povredu u porazu od Intera

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Dušan Vlahović u duelu sa Henrikom Mkhitarijan (foto: Beta/AP)

“Đuzepe Meaca” mu nikako ne leži… Utakmica između Milana i Juventusa je pored poraza torinskoj “staroj dami” donela još jednu lošu vest. U pitanju je potencijalna povreda Dušana Vlahovića.


EVROKUP: Hamburg – Venecija (19.30), kvota na pobedu gosta u kladionici Maxbet iznosi 1.50


Srpski reprezentativac još od dolaska u Italiju nije uspeo da se upiše u strelce protiv “nerazura”. Imao je dobru priliku u nedelju, ali ju je propustio i njegov tim je izgubio sa 1:0.

Pored toga što je doživeo još jedan neuspeh na pomenutom stadionu, italijanski mediji navode da je upravu na utakmici u nedelju doživeo povredu. Naime, navodi se da je u pitanju primicač na desnoj butini.

Još nije poznato koliko je povreda ozbiljna, ali je upitno da li će Vlahović da nastupi u narednom kolu protiv Udinezea. Takođe, pominje se da je Federiko Kijeza dobio udarac u stopalo, te u Juventusu nestrpljivo čekaju izveštaj lekarske ekipe.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.