Budimo u kontaktu

ITALIJA

TRANSPARENTNI ITALIJANI Vlahović najplaćeniji igrač u Seriji A!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Dušan Vlahović (Foto: Beta/AP)

Ponegde visinu zarade fudbalera kriju kao zmija noge. Međutim, u Italiji je drugačije. Na “čizmi” su plate igrača sasvim transparentne. Portal Tutomerkato je objavio zaradu najplaćenijih zvezda Serije A.


Brazil: Na meču Kruzeiro – Vasko, naša kladionica nudi kvotu 2.45 za igru ug 3+.


Na vrhu te liste, s platom od sedam miliona evra godišnje je srpski internacionalac Dušan Vlahović. U istoj ravni su njegov saigrač iz Juventusa Adrijen Rabio i napadač Rome Romelu Lukaku.

Iza neprikosnovenog trija je još jedan član Juventusa, a to je golman Vojćeh Ščesni koji zarađuje 6.5 miliona evra godišnje. Platu od 6 miliona evra imaju trojica fudbalera Intera: Hakan Čalhanoglu, Lautaro Martinez i Markus Tiram, a istu sumu zarađuje i levi bek “stare dame” Aleks Sandro.

Dušan Vlahović je u Juventus stigao pre gotovo dve godine iz Fjorentine za 83.5 miliona evra. Ima važeći ugovor do 2026, ali italijanski mediji pišu da je torinski klub rešio da se osigura pred “napadima” madridskog Atletika, Mančester junajteda i Arsenala i planira da mu ponudi novi, za veću platu, do kraja juna 2028.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.