Budimo u kontaktu

ABA LIGA

DUŠKO IVANOVIĆ: Čeka nas težak posao, moramo da budemo čvrsti i odgovorni

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Iza Crvene zvezde je bolan evroligaški poraz u Litvaniji. Međutim, vremena za očajavanje nema. Već u ponedeljak od 18 časova, šampion regiona u derbiju dočekuje Cedevita Olimpiju.


Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Dalas – LA Klipers biti ubačeno više od 222 poena.


– Očekuje nas važna i teška utakmica protiv tima koji je sastavljen od vrlo iskusnih igrača, odličnih stranaca. Dobro trče, odlični su šuteri, imaju i Omića koji je izvanredan u reketu već dugi niz utakmica. Jasno je da i oni vide svoju šansu jer imaju kvalitet o kome govori i njihova pozicija na tabeli regionalnog takmičenja. Moramo da igramo svih 40 minuta, čvrsto i odgovorno – rekao je za klupski sajt trener Duško Ivanović.

Zvezda će u ovom duelu da bude jača za Fakunda Kampaca.

Pred regionalni derbi, Crvena zvezda ima učinak od 13 pobeda i jednog poraza. Cedevita Olimpija je na 12-2.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.