Budimo u kontaktu

Niže lige Srbije

DVOSTRUKO SLAVLJE U SURČINU Prvo pobedio u Srpskoj ligi, pa zaprosio devojku… Rekla je DA (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Kapiten Jedinstva Marko Ranković zarosio devojku posle utakmice (Foto: Printskrin/Instagram)

Kako se približava kraj sezone, tako je sve više incidenata i ružnih scena na srpskim fudbalskim stadionima. Najsvežiji primeri dogodili su se na kragujevačkom “Čika Dači” kada je bilo vatreno i napeto, kako na terenu, tako i na tribinama. Jedan od navijača domaćih čak je preskočio ogradu i krenuo u obračun sa ljudima iz gostujućeg tabora na klupi, ali i sa četvrtim sudijom. Scene koje upozoravaju da oko nas ima dosta izgrednika koji svojim ponašanjem dodatno urušavaju srpski fudbal.


ŠPANIJA: Da li očekujete pobedu “kraljevskog kluba” iako je osvojio titulu? Kvota naše kladionice na trijumf Reala protiv Levantea je 1.50. Meč u Madridu počinje u 21:30.


U moru loših, gotovo neprimetno prođu i neke pozitivne stvari. Tako je u sredu popodne na stadionu u Surčinu jedan lep događaj obeležio utakmicu Srpske lige Beograd. Tačnije, sve se odigralo neposredno po završetku duela domaćeg Jedinstva i ekipe Leštana.

Kapiten Jedinstva, Marko Ranković, odmah po poslednjem sudijskom zvižduku došao do tribine sa koje je veći deo publike već otišao, ali je tu ostala i osoba koja je njemu u tom trenutku bila najbitnija – njegova devojka. Marko je prišao do nje, kleknuo, izvadio prsten i zaprosio! Naravno da ona nije ostala ravnodušna i da nije ništa drugo mogla nego da kaže – da! Ceo događaj posmatrala je nekolicina simpatizera lokalnog kluba, kao i Markovi saigrači, koji su aplauzom pozdravili ovaj potez kapitena ekipe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ftbl.serbia (@ftbl.serbia)

Marko Ranković ima 32 godine i uglavnom je igrao u nižim rangovima srpskog fudbala. Prošlu sezonu započeo je u prvoligašu Budućnosti iz Dobanovaca, ali se na polusezoni vratio u Surčin. Inače, Jedinstvo je bilo ubedljivo protiv Leštana pobedivši 6:1, tako da je celokupno popodne na ovom stadionu obojeno pozitivnim i lepim bojama.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo su timovi koji sledeće sezone igraju u Evroligi… Smeju li Zvezda i Partizan da se uzdaju u specijalnu pozivnicu?

OTKRIVAMO Katai za MaxBet sport objašnjava zašto nije igrao u polufinalu Kupa

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.