Budimo u kontaktu

EVROLIGA

BOLOMBOJ: Teodosić je pravi lider, sa njim je život lakši (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Miloš Teodosić i Džoel Bolomboj (Photo by Giuseppe Cottini/Euroleague Basketball via Getty Images)

Košarkaši Crvene zvezde su u četvrtak uveče savladali ekipu Milana na strani i tako došli do devete pobede u Evroligi. Pokazali su karakter izabranici Janisa Sferopulosa i trijumfovali posle dva vezana poraza, od Cedevita Olimpije i Asvela.


PREMIJER LIGA: Barnli – Luton (20.45), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.80


Jedan od najboljih pojedinaca na meču svakako je bio Džoel Bolomboj čije zakucavanje može da uđe u konkurenciju jednih od najboljih u sezoni. Iako mu je u toj situaciji asistirao Rokas Gedraitis, Bolomboj je iskoristio priliku da pohvali Miloša Teodosića.

Teodosić mi definitivno mnogo olakšava život, pogotovo u napadu jer donosi prave odluke. Istinski je lider i uvek nađe pravi pas. Dosta smo se razočarali poraza od Asvela… – istakao je Bolomboj, pa dodao:

– Došli smo ovde sa drugim pristupom, posvetili smo se odbrani. Počeli smo utakmicu dobro imali vođstvo i na kraju smo slavili.

Podsetimo, Zvezdu u narednom kolu očekuje duel sa Baskonijom u Beogradu, kada će pred publiku crveno-belih po prvi put od odlaska da izađe Duško Ivanović.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.