Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

EKSKLUZIVNO Crvena zvezda prihvatila ponudu Milana!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Marko Lazetić (levo) seli se u Milan (Foto: Starsport)

Skockan je transfer. Kako Maxbet sport ekskkuzivno saznaju Crvena zvezda i Milan su u nedelju, postigli dogovor i Marko Lazetić se seli u Italiju.


SERIJA A: Od 20:45 igraju Milan – Juventus, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.70. 


Prema potpisanom sporazumu šampion Srbije je pristao da u dve rate od “rosonera” inkasiraju pet miliona evra, plus još milion od bonusa uz procenat od dalje prodaje. Ostaje da mladi napadač, koji je u subotu postao punoletan odradi lekarske preglede pre potpisa ugovora do juna 2026.godine.

Lazetić se pozdravio sa saigračima i napušta pripreme, zajedno sa Njegošem Petrovićem, koji se seli u redove Granade. Tinejdžer je utanačio uslove sa sedmostrukim klupskim šampionom Evrope. Nije ostavio veći trag u Ljutice Bogdana u najboljem timu, ali je postigao gol i upisao nekoliko utakmica, gde je potvrdio potencijal.

Skauti sa stadiina “San Siro” i sportski direktor Paolo Maldini su se odlučili za omladinskog reprezentativca Srbije, a slede naredni potezi i očekuje se da napadač bude u najboljem timu. Procena je da Srbin u bliskoj budućnosti može da bude naslednik slavnog Zlatana Ibrahimovića.
Posao je dobar za obe strane, a ovo je dokaz da se nastavi sa brušenjem bisera u omladinskoj školi.

Marković zagrmeo u avionu: Koliko smo mi neorganizovan klub (VIDEO)

OVO VEĆ NIJE SLUČAJNO Zvezda ima ozbiljan problem

7 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.