Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO Posle neuspešne misije dovođenja Ada, Mijailović nije bio “prvi pik”, Austrijanci sprečili dolazak ovog veziste…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Ado je ostao sam san za navijače Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Pokušavala je Crvena zvezda do 2. septembra da dovede Edmund Ada, a posle stavljene tačke na misiju okrenuli su se drugim rešenjima. Načelano su tražili rešenje na poziciji zadnjeg veznog, pošto Nenad Krstičić se još nije u potpunosti oporavio od povrede.


KOLUMBIJA U drugoj ligi od 22 časa igraju Atletiko Kali i Brankilja. Kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 3.50.


Prvi pik na listi, kako otkriva MaxBet sport, bio je pokušaj da se vrati Branko Jovičić, koji je pre dve godine napustio klub i preselio se u Ural. U februaru je napustio Rusiju i preselio se u LASK iz Linca gde je postao bitna poluga tima i Austrijanci nisu želeli da pričaju na temu rastanka posle samo šest meseci.

Popularni Bakula je uspešno nosio tri godine crveno-beli dres, a sa njegovom generacijom je krenuo klupski uspon u Evropi i osvajanje domaćih trofeja. Posle zatvaranja ove priče klub se okrenuo novom rešenju, pa je odlučeno da se vrati Srđan Mijailović.

Bakula bio na meti Zvezde (Foto: Privatna arhiva)

Pozicija zadnjeg veznog je veoma važna, a u klubu još vagaju oko daljeg statusa Seku Sanoga kome ugovor ističe 1. januara. Ponuđen mu je letos produžetak saradnje, ali završni čin nije odrađen.

PREPORUČUJEMO:

SELEKTOR MALIJA NE GLEDA SLS Čoveče, gde su ti oči? Napadač blista u dresu Partizana, baš kao i njegov sunarodnik, ali poziv nije stigao u Humsku, a jeste u Novi Sad

BEZ DLAKE NA JEZIKU Holandska legenda: Tadić izgleda sramno!

6 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.