Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

RUŠI GRANICE Ben se još jednom upisao u Zvezdine istorijske knjige

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Odavno je postao najbolji stranac u istoriji Crvene zvezde. Učinkom od 83 gola nedavno je postao deseti strelac u istoriji kluba. Crvena zvezda je u sredu pregazila Novi Pazar u meču polufinala Kupa (8:0), a El Fardu Ben je ispisao još jednu stranicu istorije kluba iz Ljutice Bogdana, ali i sopstvene igračke biografije.


Engleska 2 – plej of: Na meču Luton – Hadersfild, naša kladionica nudi kvotu 2.38 za igru X2&2+.


Prvim pogotkom na utakmici, Ben je postao strelac protiv svih ekipa koje se takmiče u Superligi ove sezone, računajući i mečeve u Kupu.

Reprezentativac Komorskih Ostrvi, koji će za nešto manje od mesec dana da proslavi 33. rođendan, u Zvezdu je došao u januaru 2018. iz Olimpijakosa za 500.000 evra. Prvi gol postigao je u martu te godine protiv Vojvodine.

Računajući aktuelne učesnike Superlige, najredovnija Benova “mušterija” je Radnički. Krilni fudbaler je Nišlijama dao osam golova. Po sedam puta je pogađao mrežu Vojvodine i Spartaka.

Partizanu je u dresu Crvene zvezde dao jedan gol. Bio je to vodeći pogodak, iz penala,  u 160. derbiju, igranom 25. aprila 2019. Meč je završen pobedom Crvene zvezde 2:1. Dva puta je tresao mrežu crno-belih kao igrač Olimpijakosa.

Evo i golgeterskog učinka El Fardua Bena protiv svih klubova koji su ove sezone deo srpskog elitnog takmičenja.

Radnički Niš ( 8 golova)
Vojvodina ( 7 golova)
Spartak ( 7 golova)
Čukarički ( 5 golova)
Radnik ( 5 golova)
Proleter ( 5 golova)
Voždovac ( 5 golova)
TSC ( 2 gola)
Napredak ( 2 gola)
Kolubara ( 2 gola)
Metalac ( 2 gola)
Mladost ( 2 gola)
Partizan ( 1 gol)
Radnički 1923 ( 1 gol)
Novi Pazar ( 1 gol)
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.