Budimo u kontaktu

ATP

EMOTIVNI MEDVEDEV O NOVAKU: Voleo bih da imam šansu da igram sa njim na “Rod Lejveru” čak i da me pobedi!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Danil Medvedev govorio o Novaku Đokoviću (Foto: Beta/AP)

Danil Medvedev bi osvajanjem Australijan opena mogao da preuzme prvo mesto na ATP listi od Novaka Đokovića, a Rus je na sjajan način otvorio takmičenje trijumfom nad Švajcarcem Henrijem Laksonenom.


AUSTRALIJAN OPEN: Od 1 sat iza ponoći igraju Korda – Mute, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Korde 1.38. 


Rusa su po završetku meča pitali da prokomentariše odluku vlasti Australije da deportuje Novaka Đokovića. Medvedev je emotivno govorio o odstustvu Srbina sa turnira.

Melburn, “Rod Lejver” arena, to je njegovo omiljeno mesto na svetu, toliko mečeva, dobijenih finala i polufinala, bio je sjajan. Pokušao sam da ga sprečim prošle godine, ali sam bio daleko od toga. Voleo bih da imam ponovo šanse da igram sa njim u finalu na ‘Rod Lejveru’, čak i da me pobedi. U finalu US opena sam uspeo da pobedim Novaka, išao je po nešto specijalno, igrao je dobar tenis, servirao dobro. Sa kim god da igram u finalu moraću da odigram najbolje što mogu – rekap je Medvedev.

Sledeći rival Danila Medvedeva na Australijan openu je Nik Kirjos. Australijanac je tokom sage oko Novaka Đokovića svim srcem bio uz Srbina.

Surovi sudar Đokovića i budućnosti

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.