Budimo u kontaktu

ENGLESKA

ENGLESKA POD NOGAMA Haland “teroriše” Premijer ligu, Siti uništava Junajted! Čak četiri gola u mreži “crvenih đavola” za poluvreme! (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Erling Haland postiže pogodak za 2:0 (Foto: Beta/AP)

Gol-mašina. Ne prestaje fudbalski teror Erlinga Halanda. Napravio je Norvežanin sjajan potez prelaskom u Mančester siti.


ITALIJA: Kvota naše kladionice na igru gol gol (GG) u meču Atalanta – Fjorentina (18:00) je 1.78.


Fenomenalni napadač je nezaustavljiv. U 11 mečeva u ovoj sezoni Haland je stigao do brojke od 16 golova. Čak 13 je postigao u Premijer ligi! Ovog puta bio je dvostruki strelac u gradskom derbiju, protiv Mančester junajteda. Za to mu je trebalo tek tri minuta.

Najpre je bio mnogo bolji od Eriksena posle kornera s leve strane kad je došao do prilike da glavom savlada De Heu, a onda je iskoristio dodavanje De Brujnea da se drugi put upiše u strelce.

Onako kako Haland teroriše Premijer ligu, tako Siti uništava Junajted. Za poluvreme je čak četiri puta De Hea morao da vadi loptu iz mreže. Pored Halanda dvostruki strelac bio je i Fil Foden. Reprezentativac Engleske je otvorio i zatvorio goleadu u prvom poluvremenu. Junajted, s druge strane, nije ozbiljnije pripretio rivalu.

Ovo je šampionska igra, ovo je onaj Siti koji melje sve pred sobom. Dobro, ovaj Mančester junajted nije Junajted iz najboljih dana, daleko je od toga, ali malo ko ih je ovako pregazio. I odigrano je samo 45 minuta. Ko zna kakva golgota očekuje “crvene đavole” u nastavku…

PROČITAJTE JOŠ:

U TOP FORMI Sergej s dva gola nokautirao Speciju! (VIDEO)

Tešović za MaxBet sport: Kada bi me Partizan pozvao da budem trener, ne bih ni razmišljao

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.