Budimo u kontaktu

KATAR 2022

Englez impresionirao bivšeg trenera Partizana: Vredi više od 150 miliona evra!

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Lotar Mateus (Foto: Beta/AP)

Niko nije impresionirao Lotara Mateusa, legendu nemačkog udbala i bivšeg trenera Partizana, od Engleza Džuda Belingama.


EVROLIGA: U četvrtak od 19 igraju Crvena zvezda – Olimpija Milano, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.53.


– Mislim da je moguće da će biti prodat za više od 150 miliona evra – rekao je Mateus za SportBild. – Naravno da dobro poznajem 19-godišnjaka iz Borusije Dortmund, zbog sjajnih nastupa u Bundesligi.

Belingam ima ugovor sa Dortmundom do 2025. godine. Pored Real Madrida, Liverpul je postao jedan od klubova koji pretenduje da angažuje sjajnog engleskog vezistu.

Na Svetskom prvenstvu u Kataru Belingam je bio u startnoj postavi na svih pet mečeva Engleske, upisao je po gol i asistenciju.

Ivanović pred Milano: Moramo da počnemo agresivnije! Pobednička serija daje podsticaj

ARKUS LIGA Partizan slabo počeo, pa pobedio Obilić

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.