Budimo u kontaktu

ENGLESKA

GOTOVO Haland se sve dogovorio… Do kraja nedelje potpisuje za novi klub!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Erling Haland (Foto: AP/Beta)

Saga oko Halandovog novog kluba dobija svoj epilog. Posle godinu dana medijskog nagađanja, poznato je gde reprezentativac Norveške nastavlja karijeru.


SUPERLIGA SRBIJE, PLEJ-OF: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Čukaričkog protiv Voždova je 1.85. Meč počinje u 17:30.


Prema pisanju Atletika, napadač Borusije, Erling Haland, potpisaće ugovor sa Mančester sitijem. Kako navode, ovaj posao biće završen do kraja nedelje.

Zamenu za prvu zvezdu tima nemački velikan je našao u Karimu Adejamiju iz Red Bul Salcburga. Uprava “milionera” za ovaj transfer će da izdvoji 30.000.000 evra.

Erling Haland (Foto: AP/Beta)

Norvežanin će navodno u dresu “građana” da zarađuje 500.000 nedeljno, što je oko 31.000.000 evra godišnje. Ugovor će da bude potpisan na pet sezona.

Haland je za Borusiju odigrao 88 utakmica i postigao 85 golova.

PROČITAJTE JOŠ:

Gvardiola: Svi u Engleskoj podržavaju Liverpul… Mediji i čitav svet!

Hrvati sve bliži istupanju iz ABA lige! Rađa uputio oštar odgovor Mišku

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.