Budimo u kontaktu

ENGLESKA

SEĆA LI SE NEKO OVOG ČOVEKA? Everton mu je pružio ruku spasa… Poslednji put

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Dele Ali (Foto: Beta/AP)

Igrao je za reprezentaciju Engleske, i to ne malo puta. Čak na 37 utakmica je stajao na terenu u dresu Gordog Albiona. Međutim, karijera mu je odavno krenula nizbrdicom. Poslednju šansu ponudio mu je Everton.


Nemačka 2: Na meču Herta – Kil, naša kladionica nudi kvotu 2.35 za igru ug 4+.


Iako ima tek 27 godina, Dele Ali već duže vreme spada u kategoriju zaboravljenih asova. Najviše sopstvenom krivicom, uspeo je da karijeru koja je obećavala dok je blistao u Totenhemu, dovede na rub propasti. I, sada mu Everton, klub sa kojim je pod ugovorom, nudi ruku spasa.

Prema navodima engleskih medija, klub iz Liverpula je spreman da mu ponudi novi ugovor, jer mu postojeći ističe na kraju sezone. Dele Ali je od 2022. član “karamela” i od tada je odigrao samo 13 utakmica. U međuvremenu je bio na pozajmici u Bešiktašu, a poslednji start je zabeležio još pre više od godinu dana. Trenutno se oporavlja od teške povrede mišića.

Svojevremeno označen kao jedan od najvećih talenata u Engleskoj, Dele Ali je karijeru počeo u Milton Kinsu gde je i rođen. Pre dolaska u Everton igrao je sedam godina za Totenhem i na 269 utakmica postigao 67 golova uz 61 asistenciju.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.