Budimo u kontaktu

NBA LIGA

EVO KO JE ZAISTA NAJBOLJI Srbin već ispisao istoriju, nedostaje mu još jedan da prestigne legendu i ostane sam na prvom mestu večne liste!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Nikola Jokić na meču u Feniksu (Foto: Beta/AP)

Neko je tamo odlučio da je najbolji, ili MVP kako se modernom terminologijom kaže, centar Filadelfije Džoel Embid. Ipak, čak i oni koji su glasali za Kamerunca znaju da je najbolji samo jedan, a on je – Nikola Jokić. Srbin je to dokazao i u duelu sa Feniksom, koji je Denver ipak izgubio.


ABA liga: naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču FMP – Cedevita Olimpija biti ubačeno više od 169 poena.


Jokić je u tom meču ostvario tripl-dabl sa 30 poena i po 17 skokova i asistencija. Bio mu je to deveti u karijeri u plej-ofu, čime se na večnoj listi izjednačio sa legendarnim Viltom Čemberlenom kada su u pitanju centri. Sledeći ga ostavlja usamljenog, a verovatno će i da “pojača” rekord koji dugo neće da bude nadmašen.

Isto tako, učinkom na meču u Arizoni, postao je prvi igrač u istoriji NBA koji je na jednoj utakmici plej-ofa postigao najmanje 25 poena, uz po 15 skokova i asistencija! Liga nije propustila priliku da mu oda priznanje.

 PROČITAJTE JOŠ:

NIJE MOGAO SAM Jokić upisao novi tripl-dabl, ali je Feniks smanjio

LUKA, HVALA DO NEBA SVAKAKO! Dončić neće platiti sahrane nastradalih u masakru, razlog je sledeći…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.