Budimo u kontaktu

EVROLIGA

DA LI ĆE OVAKO I ZVEZDA I PARTIZAN? Jedan od najgorih klubova u Evroligi odlučio da skreše budžet

Emir Selmani

Objavljeno

,

Duel košarkaša Partizana i Asvela u Evroligi (Foto: Starsport)

Kad nema uspeha, donose se teške odluke. Bar je tako u zemljama gde postoji odgovornost.


NEMAČKA: Augzburg i Union Berlin igraju od 20.30, a kladionica MaxBet nudi kvotu 2.20 na trijumf domaćina.


Košarkaši Asvela iz Francuske će da završe sezonu u Evroligi na 17. mestu, bez obzira na ishod meča poslednjeg kola protiv Barselone. Reč je o timu koji je dobio licencu na deset godina i koji je u prethodne tri sezone najgori u elitnom takmičenju. Ove sezone od Francuza je gora samo Alba, a jedno mesto ispred njih je Crvena zvezda.

Predsednik kluba, slavni košarkaš Toni Parker, najavio je da će budžet u narednoj sezoni da bude manji. Prema informacijama iz Francuske, Asvel je izdvojio 21 milion evra ove sezone.

– Nema sumnje da će budžet biti manji. Ovo su teška vremena – rekao je Parker.

Muku muči francuski tim i sa generalnim sponzorom. Dobili su samo trećinu novca, očekuju da će sve da im bude isplaćeno u narednom periodu. Kad ne ide, vreme je za zaokret. Da li slična sudbina očekuje i Crvenu zvezdu i Partizan? Potrošili su večiti ogroman novac ove sezone, a nisu se proslavili u elitnom takmičenju.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.