Budimo u kontaktu

EVROLIGA

NEUTEŠNI JAGO Preuzimam odgovornost! Tužan sam jer sam pobednik…

Emir Selmani

Objavljeno

,

Jago dos Santos u duelu sa Edgarasom Ulanovasom (Foto: Starsport)

Ostavio je Brazilac poslednji atom snage na parketu. Morao je sam da diriguje igrom Crvene zvezde u odsustvu Miloša Teodosića i odigrao je sjajan meč Jago dos Santos protiv Žalgirisa.


ITALIJA: Roma i Inter sastaju se u 18.00, a kvota kladionice MaxBet na tip 3+ je 2.15.


Postigao je 21 poen, imao i 14 asistencija, ali je u finišu meča uprskao jer je napravio namernu ličnu grešku nad Edgarasom Ulanovasom. Kumovale su porazu Zvezde i sudije jer nisu videle da je Kinan Evans zgazio liniju koja razdvaja dva dela terena. Neutešan je bio Jago posle izgubljene utakmice.

– Teško je. Igrali smo, borili smo se i na kraju smo izgubili od Žalgirisa. Teško je pričati o tome sada. Ne znam… Preuzimam odgovornost, lopta je bila u mojim rukama u poslednjem minutu. Tužan sam, jer ja sam pobednik, ja uvek hoću da pobedim, čak i na treningu. Sada ću gledati meč i gledati šta mogu da poboljšam – izjavio je Dos Santos za Sport klub.

Jago dos Santos (Foto: Starsport)

Brazilski plejmejker govorio je i o situaciji sa Ulanovasom, koja je prelomila utakmicu u korist Litvanaca.

– Ne znam. Težak je meč, bilo je kontakta, a oni su svirali meni taj faul. Čovek je bio i meni sa rukom u licu. Ne znam, čovek je imao tu loptu, pokušao sam da je izbijem, udario ga po glavi. To je košarka, desilo se. Treba nam pobeda, treba njima i to se desilo – rekao je Jago.

6 Komentara

6 Comments

  1. Rej

    10.02.2024. at 09:48

    Ha ha pobednik! Mož biti u snovima!

    • tudjmanova govna

      10.02.2024. at 11:29

      pa taj prcoljak je vas tudjmane vec karao 🙂 tako da

      • Boj

        10.02.2024. at 12:07

        Karani ste i vi i opet će te biti!

  2. ZVEZDAN SUROVI

    10.02.2024. at 11:40

    *GOSPODINE* ČOVIĆU,BUD’TE LJUBAZNI POTPIŠITE YAGA I ZA NAREDNE DVE SEZONE! PROSTO,TA SE STVAR NAMEĆE SAMA OD SEBE,ČAK I LAICIMA,A VI STE IPAK DOKAZANI STRUČNJAK U MNOGIM SFERAMA,PA I KOŠARCA! HVALA!

  3. CRVENI UDBASI ZVEZDINI BULJASI

    10.02.2024. at 13:43

    SLEPCI NE ZNATE NI DA JE PO DOLASKU POTPISAO NA 3 GOD

  4. Mile

    10.02.2024. at 15:20

    Vratite Macvanu kintu, bando franjevacka 😂🤣🤡

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.