Budimo u kontaktu

EVROLIGA

EVROLIGA Panatinaikos obezbedio drugo mesto, Milano pao u Areni

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Kendrik Nan (foto: Starsport)

Većina utakmica poslednjeg kola regularnog dela sezone Evrolige odigrano je večeras. Crvena zvezda je poražena od Efesa, pa je tako Srbija ostala bez predstavnika u plej-inu.


LIGA 1: Mec – Lans (petak 21.00), kvota na pobedu gosta u kladionici Maxbet iznosi 1.90


Aktuelni prvak, Real Madrid je slavio na gostovanju Žalgirisu (64:62), te u doigravanje ulazi sa liderske pozicije i 27 zabeleženih pobeda.

Drugo mesto pripalo je Panatinaikosu, koji je večeras na svom terenu nadigrao Albu (84:75). Heroj ekipe iz Grčke bio je Kendrik Nan sa 28 poena, a pratili su ga Kostas Slukas sa 16 i Marijus Grigonis sa 11.

Monako je uprkos trijumfu nad Bajernom (89:85) ostao na trećem mestu. “Kneževi” imaju jednak broj pobeda kao i Panatinaikos, ali su Grci ostvarili prednost na tabeli zahvaljujući boljem skoru.

Sezona je gotova i za ekipu Milana, s obzirom na to daje pretrpela poraz od strane Makabija. Izraelski tim ima 20 pobeda kao i šestoplasirani Fenerbahče, ali će ipak svoju šansu da traži preko plej-ina.

EVROLIGA – 34. kolo

Četvrtak

Monako – Bajern Minhen 89:85
Žalgiris – Real Madrid 62:64
Anadolu Efes – Crvena zvezda 100:55
Makabi Tel Aviv – Olimpija Milano 92:86
Panatinaikos – Alba 84:75

Petak

20.15 Olimpijakos – Fenerbahče
20.30 Virtus Bolonja – Baskonija
20.30 Partizan – Valensija
21.00 Asvel – Barselona

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.