Budimo u kontaktu

EVROLIGA

EVROLIGA Ni sjajni Marinković nije pomogao Baskoniji u Madridu… Panatinaikos uzvratio udarac Makabiju

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Duel Muse i Marinkovića (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Domaćini su večeras bili ubedljivi i bez greške. Odigrane su prve dve od četiri druge utakmice četvrtfinala Evrolige.


LIGA 1: U petak od 21 igraju Monpelje – Nant, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.98.


Za razliku od prvog susreta, Panatinakos je večeras ubedljivo savladao košarkaše Makabija 95:79 i izjednačio na 1:1. “Zeleni” nisu dozvolili da ih ponovo iznenadi ekipa koja ove sezone domaće utakmice igra u Beogradu.

Sjajnu partiju pružio je Slukas koji je meč završio sa 29 poena, tri skoka i četiri asistencije, što je i njegov rekord karijere. Odličan je bio i nekadašnji košarkaš Partizana Janis Papapetru sa 15 poena uz po tri skoka i asistencije.

U drugom susretu ove večeri, Real Madrid je ponovo bio ubedljiv protiv Baskonije (101:90). Branilac titule je bez problema došao do druge pobede u ovoj seriji i sada ga samo jedan trijumf deli do fajnar-fora.

Madriđane je predvodio Fakundo Kampaco sa 24 poena, četiri skoka i sedam asistencija. Istakao se i Geršon Jabusele sa 16 poena i pet skokova.

Baskoniji nije pomogla ni odlična partija Vanje Marinkovića. Srpski reprezentativac je zabeležio 20 poena i četiri asistencije.

ČETVRTFINALE

Četvrtak

Panatinaikos – Makabi 95:79 (1:1)

Real Madrid – Baskonija 101:90 (2:0)

Petak

19:00 Monako – Fenerbahče (0:1)

21:00 Barselona – Olimpijakos (0:1)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.