Budimo u kontaktu

EVROLIGA

ĐUROVIĆ OPLEO PO VEČITIMA Potrošili su ogromne pare, a nigde rezultata! Panteru ne bih dao loptu, a Teu je duša u nosu…

Emir Selmani

Objavljeno

,

Miloš Teodosić i Kevin Panter (Foto: Starsport)

Neuspešna je evropska sezona iza Crvene zvezde i Partizana. Šampion Srbije bio je treći najgori tim Evrolige, prvak Jadrana bio je do poslednjeg kola u igri za plej-in, ali je ostao bez doigravanja.


ENGLESKA: Vest Hem i Fulam igraju u nedelju od 15.00, kladionica MaxBet nudi kvotu 2.60 na tip 4+.


Košarkaški analitičar i trener Vlade Đurović prilikom gostovanja na televiziji Arena sport nije štedeo večite rivale za koje je rekao da su potrošili ogroman novac, a nisu napravili rezultat.

– U društvu u kom se krećem, mnogo razočaravajućih komentara sam čuo, i za Zvezdu, i za Partizan, više za Zvezdu.

– Zvezda je dobila 11, uzgubila 23 utakmice. Imala je fantastičnu posetu i podršku navijača. Pri tom huku sa tribina da toliko utakmica izgubiš kod kuće, stvarno je razočaravajuće.

– Ovaj poslednji rezultat je baš razočaravajući. Nije igrao Real-Alba, prvi protiv poslednjeg. Evo, Alba je igrala protiv Panatinaikosa, izgubila sa devet razlike. Nedopustivo je da izgubiš 45 razlike od ekipe koja se jedva plasirala na deseto mesto, baš razočaravajuće.

– Slična je situacija sa navijačima Partizana. Najbolje navijače imaju, korektno suđenje i toliko poraza… Došao mi je prijatelj sa Kipra, veliki navijač Partizana. Došao je zbog Partizana da gleda meč sa Valensijom. To je ljubav neverovatna…

– Moramo da budemo razočarani, jer se nikad ovoliko nije pisalo o košarci. Baš je ovo jedan udarac za košarku. Velike pare su potrošene, a nije bilo rezultata – ispričao je Đurović.

Vlade Đurović (Foto: Starsport)

U PARTIZANU MISLE DA JE PANTER TAJ, A NIJE

Zanimljiva je bila Đurovićeva opservacija oko Kevina Pantera i Miloša Teodosića. Istakao je da ih najveći srpski klubovi na pogrešan način koriste u igri i da i jednima i drugima nedostaju igrači koji mogu da rešavaju utakmice.

– Pitaju me ljudi, koji je razlog. Jedan od razoga je što ni jedna, ni druga ekipa nema igrača odluke. U Monaku se zna da je to Džejms, u Baskoniji se zna da je to Hauard. 

– Partizan nema. U Partizanu misle da je to Panter. Pa, nije Panter! Ja njemu ne verujem! Kad bih bio trener Partizana, ja ne bih rekao ‘dajte loptu Panteru, pa neka on reši’. On će da rešava, ali koliko puta će da pogodi?

Kevin Panter (Foto: Starsport)

– Zvezda ima Teodosića, ali u poslednjim sekundama meča njemu je duša u nosu. Da bi on rešavao, on ne bi trebalo da igra 35 minuta, već samo poslednjih pet.

– A ko drugi da rešava? Jago, Hanga, Gedraitis… Ili Tobi, kao ima strašan šut za tri poena, pa da on izađe i šutira?

– Kad gubiš utakmice u finišu, znači da nemaš igrača odluke. To je ono na prvu loptu što može da se kaže.

– Ispalo je da su naša očekivanja bila nerealna, jer smo napravili zvezde od nekih igrača. I u Zvezdi i u Partizanu ima igrača koji nisu nivo Evrolige, ali neću sad o imenima – zaključio je Đurović.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.