Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Evroliga posvetila objavu Partizanu i Željku Obradoviću (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Košarkaši Partizana (Foto: Starsport)

Partizan se posle osam godina vratio u Evroligu. Ova ekipa je dobila specijalnu pozivnicu, a nekada je bila redovan učesnik ovog takmičenja.


WNBA: Od 2 sata iza ponoći igraju Dalas – Indijana, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.30. 


Čelnici ovog košarkaškog takmičenja su veoma zadovoljni, a zadovoljni su i jer na klupi crno-belih sedi najtrofejniji evropski trener Željko Obradović. Zbog toga je njima posvećena objava na zvaničnom Tviter nalogu Evrolige.

Oni su objavili deo dokumentarnog filma “Obradović, povratak”. Film govori o povratku trofejnog trenera na klupu crno-belih posle 30 godina. Obradović je prvu evropsku titulu osvojio upravo sa Partizanom.

PROČITAJTE JOŠ:

OZVANIČEN RASTANAK Stranac napustio Partizan! Crno-beli rade na dovođenju zamene

SRBIJA JE U ČETVRTFINALU! “Orlovi” bez greške na Svetskom prvenstvu

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.