Budimo u kontaktu

EVROLIGA

KAO DA JE KAMENJE NA BOGA BACAO Ukleti Nejpir ima novi problem, opet neće na teren!

Emir Selmani

Objavljeno

,

Maleri ga ne zaobilaze - Šabaz Nejpir (Foto: Starsport)

Britanci imaju seriju “Najgora nedelja mog života”, a Šabaz Nejpir bi lagano mogao da snimi film čiji bi naslov bio “Najgora sezona mog života”. Nema sreće nikako Amerikanac. Kao da je kamenje na boga bacao.


ŠPANIJA, Kup Kralja: Atletik Bilbao i Atletiko Madrid igraju od 21.30, a kvota kladionice MaxBet na tip 3+ je 2.15.


Došao je letos u Crvenu zvezdu kao kapitalno pojačanje. Dobio je samo slomljen nos i masku poput Zoroa, Zvezda od njega nije dobila ništa. Krajem prošle godine vratio se u Olimpiju iz Milana, ali ga ni tamo Fortuna ne prati previše.

Italijanska ekipa u petak gostuje Asvelu u 27. kolu Evrolige, u meču koji mora da dobije kako bi uhvatila voz za plej-in. “Manekeni” će u Francusku da putuju bez Amerikanca. Razlog? Infekcija levog stopala. Pita se Šabaz verovatno šta je sledeće…

Timovi za koje je igrao ove godine u Evroligi su u donjem delu tabele. Njihovi navijači se pitaju da li je do Nejpira…

Пласман обезедио Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.