Budimo u kontaktu

EVROLIGA

SFEROPULOS: Računam na Tompkinsa, uskoro očekujem da zaigra! Što se tiče Teodosića… (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Janis Sferopulos (foto: MaxBet Sport)

Košarkaši Crvene zvezde u petak uveče od 20.30 gostuju Bajernu u okviru 27. kola Evrolige. Crveno-beli su u prvom delu sezone slavili na svom terenu, a kao zadatak imaju da to opet urade, samo ovaj put u Minhenu.


PORTUGALIJA KUP: Sporting – Braga (21.45), kvota na tip X u kladionici Maxbet iznosi 3.60


Posle Kupa Radivoja Koraća, koji je ekipa sa Malog Kalemegdana osvojila, usledila je reprezentativna pauza koja je trebala skoro dve nedelje. Svi igrači su se do sada već priključili timu kako bi se što bolje spremili za nastavak klupske sezone.

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, istakao je da nije mogao da računa na reprezentativce tokom pauze, ali da je to slučaj u svim klubovima Evrolige.

– Pauza je gotova, nedostajali su nam igrači koji su igrali za reprezentaciju. Trenirali smo svi zajedno tek juče, ali to su uslovi za sve timove koji imaju igrače reprezentativce. Sutra nam je važna utakmica, Bajern je jako dobar tim pogotovo na domaćem terenu, imaju dobru hemiju. Igraju dobro, mnogo bolje nego u provm delu. Moramo da se borimo jako za svaku loptu, želimo da igramo našu igru i da se vratimo sa dobrim rezultatom.

BEZ TEODOSIĆA, TOPIĆA I TOMPKINSA

Grčki stručnjak je potom istakao da ne može da računa na Miloša Teodosića, Nikolu Topića i Treja Tompkinsa.

Teodosić nije trenirao, nije spreman da igra. Forsirao se da igra u finalu Kupa, sada se oporavlja. Nećemo da ga koristimo dok ne bude na 100 odsto, Topić i Tompkins se oporavljaju takođe. Mnogo su bolje, ali treniraju individualno. Doktori su veoma pažljivi sa njima jer ne želimo da bude problema. Rade dosta u teretani, nadam se da ćemo uskoro da ih vidimo na terenu.

Miloš Teodosić (foto: Starsport)

Tompkinsu uskoro ističe ugovor, a još nije upisao debi za Zvezdu. Ipak, Sferopulos ističe da želi da ga zadrži jer bi mogao da bude od koristi u finišu sezone.

– Pričamo sa doktorima, želimo da ga imamo u najboljoj formi. U poslednjoj je fazi oporavka, doktori su veoma pozitivni i naravno želimo da ga zadržimo do kraja.

“NE SMEMO DA SE ZAUSTAVIMO NA KUPU”

Grk je upravo u Nišu došao do prvog trofeja na klupi Crvene zvezde.

– To nije moj trofej, to je timski trofej, tako to gledam. Veoma sam zadovoljan zbog osvajanja Kupa. Mi smo Crvena zvezda i želimo da se takmičimo za svaku utakmicu, svaku titulu. Moramo da nastavimo još jače. Naravno, ne želimo da stanemo. To je samo jedan trofej, moramo da nastavimo i Evroligu i ABA ligu. Imamo osam utakmica u Evropi i šest u regionalnom prvestvu, da uradimo sve što možemo da završimo sezonu na najbolji mogući način.

2 Komentara

2 Comments

  1. Pitam za komšiju Topalovića

    29.02.2024. at 15:21

    Jadan Sfero. Koja *ovna siroma mora da izjede da bi zadovoljio malog čor**vog gn**ma Nebojšicu!? Na svu muku sad mora da trpi i Tompkinsa!? Uvek se zapitam kod situacija kao sa Tompkinsom,Kako čovek u takvom zdravstv.problemu kao on,uopšte može da potpiše Ugovor s bilo kojim klubom,osim s crnim đavolom?! Kako jbt,kako?? Evo ajde neka nam neko objasni! Koji je to interes kluba i pod kakvim nemoralnim i nenormalnim uvijetima neki igrač uopće potpiše. Svako normalan posumnja da je u pitanju ozbiljan dil i prevarna radnja! Prosto zdrav razum te tera na sumnju! Jer Zvezda već jako,jako dugo,gaji taj čudan običaj ,da angažira povrjdžene igrače,čak jako teško povrijedžene i ponekad i teške invalide. Da li je potrebno da nabrojim imena poput PERPEROGLUA,Brauna,Kuzmića, gde se *naivno* posezalo za bombastičnim imenima,ali izraubovanim igračima,koji da su fit,ne bi nikad završili u Zvezdi. Trei Tompkins je samo još jedan u nizu takvih,a prosečnom Zvezdašu je muka od hendlovanja glupostima i budalaštinama. Naravno da se onda košarkaški obrazovani delija s pravom zapita,odakle hrabrost i uverenje da se takve stvari smeju i mogu!? Da li ovde ima posla i za tužioca?

    • Nagual

      29.02.2024. at 17:59

      Ako “zdrav razum tera te na sumnju” otkuda kod tebe sumnja.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.