Budimo u kontaktu

EVROLIGA

POARJE SIPA SO NA RANU “GROBARIMA” Pobedili bismo Partizan i da nije bilo one tuče (VIDEO)

Emir Selmani

Objavljeno

,

Vensan Poarje na utakmici protiv Partizana (Foto: Starsport)

Nesmotrenost Kevina Pantera i reakcija na bezobrazan faul Serhija Ljulja kumovali su tome da košarkaši Partizana u minuloj sezoni ne završe na fajnal-foru Evrolige. Šta bi bilo u Kaunasu da se tamo našla ekipa Željka Obradovića niko ne zna, ali propuštena je istorijska prilika.


ARGENTINA, Kup: Estudijantes i Defensa sastaju se u 1.10, a kvota kladionice MaxBet na tip GG je 2.10.


Vodio je tim iz Humske sa 2:0 protiv Real Madrida, ali je posle tuče ostao bez Pantera na dve i bez Matijasa Lesora. Nisu pomogla ni dva pokušaja u krcatoj “Areni”, Real je stigao do epskog preokreta (3:2 u seriji) i kasnije postao prvak Evrope.

Centar “kraljevskog kluba” Vensan Poarje uveren je da bi španski gigant slavio i da se nije dogodio incident u finišu drugog meča u seriji.

– Uvek verujem u tim. Čak i bez tog faula i svega što se dogodilo, mislim da bismo se izborili sa situacijom. Mi smo Real Madrid i uvek verujemo u pobedu, čak i na 0-2. Mislim da bismo svakako preokrenuli – izjavio je Poarje.

Matijas Lesor i Vensan Poarje na meču u Beogradu (Foto: Starsport)

Real je odlično počeo ovu sezonu u Evroligi, ima skor 12-1 i pokušaće da sruši tradiciju koja kaže da u novom formatu elitnog takmičenja tim koji je bio prvi u regularnom delu sezone još nije osvojio titulu.

– Ako neko može da prekine tu tradiciju, to je Real. Hajde da pokažemo svima da možemo da završimo kao prvi, a onda i da osvojimo trofej na fajnal-foru – rekao je francuski centar.

1 komentar

1 komentar

  1. Radoje

    14.12.2023. at 00:02

    Panter je na nekoliko minuta pre kraja imao 18 razlike i da su Panter i Lesor igrali u Beogradu,prosli bi isto kao kad su ubedljivo izgubili u prethodnoj utakmici u Beogradu.Partizan je zasluzio Final four a verovatno bi bio prvak Evrope.Covek se samo tesi a zna da su bili rastureni kao zvecka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.