Budimo u kontaktu

ATP

Federer čestitao Nadalu: Nikada nemojte da potcenjujete velikog šampiona

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Rodžer Federer (Foto: Beta/AP)

Rafael Nadal je osvajanjem 21. grend slem titule ispisao istoriju svetskog tenisa. Španac je u finalu Australijan opena savladao Danila Medvedeva iako je gubio sa 2:0 u setovima.


ATP KORDOBA: Od 19:05 igraju Tabilo – Tirante, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Tabila 1.50. 


Tako Nadal ima jednu grend slem titulu više od Novaka Đokovića i Rodžera Federera. Ni Đoković, ni Federer nisu igrali u Melburnu. Prvom to nije bilo dozvoljeno, a drugi nije došao tzbog povrede. Ipak, Švajcarac je čestitao španskom teniseru.

Kakav meč za mog prijatelja i velikog rivala Rafaela Nadala. Od srca mu čestitam na tome što je postao prvi teniser sa 21. Grend slem titulom – napisao je Federer na Instagramu i dodao:

Pre samo nekoliko meseci smo se šalili da smo obojica srušeni. Fantastično. Nikada nemojte da potcenjujete velikog šampiona. Njegova ratna etika je neverovatna. Posvećenost i borbeni duh su inspiracija za sve na svetu, uključujući i mene. Ponosan sam što se nalazim u istoj eri kao i Nadal, čast mi je što sam imao ulogu da ga guram još jače. Sve ono što je on meni radio proteklih 18 godina. Siguran sam da će imati još uspeha u budućnosti.

Foto: Instagram.com/rogerfederer

ĐOKOVIĆ JE GOSPODIN Novak čestitao šampionu Melburna! Evo šta je poručio Nadalu!

OGLASIO SE BOSANSKI TENISER Džumhur spustio Nadala na zemlju i omalovažio mu titulu u Melburnu!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.