Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Fenerbahče pregazio Panatinaikos, Obradoviću triler protiv Baskonije

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Euroleague Basketball via Getty Images

Završena je osma runda evropskog elitnog takmičenja. Veče je svakako obeležila visoka pobeda Fenerbahčea nad Panatinaikosom, ekipom koju vodi Dejan Radonjić.

Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Filadelfija – Milvoki biti ubačeno više od 211 poena.

Gost iz Atine je dobro počeo, ali je srušen već u drugoj četvrtini koju je domaćin dobio sa 18 poena razlike. Prevagu na stranu turske ekipe doneli su Skoti Vilbekin sa 18, Najdžel Hejs-Dejvis sa 16 i Karsen Edvards sa 14 poena. Marko Gudurić je dodao osam, bez promašaja za dva (4-4), uz po četiri skoka i asistencije. Među “zelenima” iz Atine odskočio je Dvejn Bejkon sa 20 poena.

Žalgiris je u tvrdom meču savladao Olimpiju iz Milana. Najbolji u domaćem timu bio je Kinan Evans sa 23 poena. Na drugoj strani mu je protivteža bio Naz Mitru-Long sa 19 poena.

Monako, tim Saše Obradovića je preokretom u poslednjih 10 minuta srušio Baskoniju. sa 22 poena blistao je Eli Okobo. U gostujućem timu, Vanja Marinković nije ubacio poen za 11 minuta na terenu. Bolji od ostalih bio je Pijeraja Henri sa 17 poena.

EVROLIGA, 8. kolo

Petak

Fenerbahče – Panatinaikos 107:77

Monako – Baskonija 79:74

Žalgiris – Olimpija Milano 71:62

Partizan – Makabi Tel Aviv 96:88


Standings provided by Sofascore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.