Budimo u kontaktu

EVROLIGA

ODLIČAN POČETAK ZVEZDE Fenomenalna odbrana i vrhunska rešenja u napadu (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Luka Mitrović zakucava (foto: printscreen/SportKlub)

Crvena zvezda je na odličan način otvorila utakmicu protiv Fenerbahčea. Pri rezultatu 6:6, crveno-beli su napravili seriju 6:0, a najzaslužnija za to bila je velika borba i koncentracija u odbrani.


KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO PRVENSTVO: Izrael – Švajcarska (sreda 20.45), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.95


Najpre je Luka Mitrović veoma inteligentno presekao protivnički pas, a onda prepustio loptu Jagu dos Santosu, koji je proigrao Džoela Bolombaja, a ovaj rutinski zakucao.

Već u narednom napadu, Jago je odigrao odličnu odbranu i dodao loptu Nemanji Nedoviću, koji je uposlio samog Mitrovića, te je i on zakucao.

 

1 komentar

1 komentar

  1. Bakar I kumulatori kume

    14.11.2023. at 21:08

    Napred Fener gazi mutanta

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.