Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NAPUSTIO EKIPU NA KIPRU Defanzivac Voždovca se seli u Mađarsku

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Filip Damjanović (Foto: Starsport)

Posle dve uspešne godine došao je trenutak za rastanak. Štoper je napustio pripreme Voždovca na Kipru, a ako bude po planu uskoro treba da završi angažman u Mađarskoj.


ENGLESKA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Brajtona protiv Vulverhemptona (20:45) je 1.65.


Dobio je Filip Damjanović ponudu Ujpešta, pa sledi konačan dogovor u Budimpešti. Posle lekarskih pregleda uslediće potpis ugovora sa ekipom, koju sa klupe predvodi srpaki trener Nebojša Vignjević.

Stoper se po dolasku iz IMT-a brzo ustalio u redovima popularnih “zmajeva” i dobrim partijama skrenuo pažnju. Ranije je bilo poziva iz inostranstva, ali su iz komšiluka povukli konkretan potez.

Očekuje se da Damjanović uveća srpsku koloniju u mađarskom timu jer dres devetoplasiranog tima nose Đorđe Nikolić, Branko Pauljević, Matija Ljujić i Ognjen Radošević. Štoper u dresu Voždovca je odigrao 62 utakmice, nije uspeo da se upiše u strelce, ali je u dva navrata bio asistent.

Ovo će mu bude prvi inostrani angažman i izazov u komšiluku, a nastavak prolećnog dela sezone sledi 28. januara.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.