Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

NOVA PROMENA Još jedan igrač otpao sa spiska, Piksi brzo reagovao

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi (Foto: Starsport)

Često se promeni i konačan spisak igrača. To se sada dogodilo i sa spiskom Dragana Stojkovića. Posle Dušana Vlahovića, koji ima probleme sa leđima još jedan igrač će da preskoči mečeve protiv Rusije i Kipra.


EVROLIGA: Kladionica MaxBet nudi kvotu 2.05 na trijumf Efesa protiv Olimpijakosa (18.30).


Zbog povrede Aleksa Terzić nije mogao da dođe na okupljanje u Staru Pazovu, pa je selektor Dragan Stojković ekspresno reagovao i ekipi se priključio Filip Mladenović. Igrač Panatinaikosa je standardan član “orlova” od Piksijevog dolaska.

Filip Mladenović (Foto: Starsport)

Odigrao je levi bek Panatinaikosa mečeve sa Litvanijom, Crnom Gorom i Bugarskom, a nije se našao na prvobitnom spisku da bi se na delu videli neki mlađi igrači. Ipak, nije kome je rečeno već sudjeno.

Mladenović je važan za ekipu iz Atine, koja se plasirala u finale Kupa i igraće sa Arisom za trofej. U Grčkoj se posle pauze nastavlja plej-of i trka za titulu, a tada treba da bude potpuno spreman i Filip Đuričić, koji je dugo imao probleme sa mišićem.

Srpska selekcija u sredu putuje u Moskvu, a u četvrtak od 18 časova sledi megdan sa domaćinom pred punim tribinama “VTB” Arene.

2 Komentara

2 Comments

  1. Nece

    19.03.2024. at 16:14

    Ja radim za maksimalno 4000 dinara dnevno sa dva fakulteta, a Piksi za 4000 evra dnevno. Kud plovi ovaj brod.

    • Stručnjak

      21.03.2024. at 05:42

      Uz to on ništa ni neradi

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.