Budimo u kontaktu

EVROLIGA

OVO ZANIMA SVE U SRBIJI Olimpijakos se oglasio o stepenu povrede Filipa Petruševa

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Svetislav Pešić i Filip Petrušev (Foto: Starsport)

Bio bi to veliki hendikep za našu reprezentaticiju uoči Olimpijskih igara. Bio bi i veliki problem za Olimpijakos u borbi za završnicu Evrolige.


NBA: Kvota na pobedu Denvera protiv Lejkersa u našoj kladionici je 2.05. Utakmica počinje u 4:00. 


Srpski reprezentativac, Filip Petrušev, povredio se na utakmici plej-ofa protiv Barselone. Na prvi pogled povreda je izgledala veoma ozbiljna, a nekadašnji košarkaš Crvene zvezde nije mogao sam da izađe sa parketa, već je to uradio uz pomoć saigrača.

Ova situacija uplašila je selektora Srbije Svetislava Pešića, a sada su poznati i prvi rezultati. Naš košarkaš uradio je magnetnu rezonancu, a prvi snimci su potvrdili da se ne radi o težoj povredi.

– Rezultat magnetne rezonance je bio jasan. Filip nema problema sa ligamentima ili frakturu. Videćemo da li će igrati u drugom meču – rekao je trener Olimpijakosa Jorogos Barcokas.

Olimpijakos je napravio iznenađenje i savladao Barselonu u gostima u prvom susretu. Naredni meč igra se u petak veče, Petrušev je neizvestan za ovaj duel.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.