Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OTKRIVAMO Poznata lista igrača koji mogu ove zime da napuste Crvenu zvezdu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Biće odlazaka sa Marakane (Foto: Starsport)

Nema potrebe za velikim brojem igrača na dva domaća fronta. Na prozivci u sredu nisu bili stranci, koji imaju obaveze u nacionalnim selekcijama, dok se očekuje dolazak Šerifa Ndijaea iz Senegala, Edmund Ada iz Nigerije i Pitera Olajinke koji je prehlađen.


EVROLIGA: Kvota na pobedu Fenerbahčea protiv Bajerna u našoj kladionici je 1.30. Meč počinje u 18:45. 


Kako otkriva MaxBet Sport, sportski sektor je zajedno sa trenerom Vladanom Milojevićem napravio transfer listu. Ona dosta zavisi od ponuda.

Od proverenih igrača, ako budu dobili konkretnu ponudu, ekipu mogu da napuste: Miloš Degenek, Osman Bukari, Stefan Mitrović i Kings Kangva. Pašće odluka i oko Edmunda Ada, koji će dobiti šansu na Kipru.

TRAŽEN JE MIJATOVIĆ

Imala su crveno-beli u decembru mogućnost da prodaju Vladimira Lučića u Ameriku za 2,2 miliona evra! Pregovori su u zastoju, a posle dobrog učinka jesenas, tražen je i Jovan Mijatović.

Pored Fejnorda i Zenita, spominje se Monpelje i jedna ekipa iz MLS. Cena je oko pet miliona evra i biće iznenađenje, ako popularni “Bekam” ostane. Jasno je da klub živi od prodaje. Kosta Nedeljković ima veće šanse da i u nastavku sezone bude u crveno-belim bojama.

Jovan Mijatović (Foto: Starsport)

Poznato je da novi trener posebno voli iskusne igrače, a u rosteru ima dovoljno bonusa. Ako se neko nametne ostaće za proleće u ekipi, ali je realno da braća Mituljikić i Knežević ponovo budu na dvojnoj u OFK Beogradu.

Tinejdžeri Maksimović i Milosavljević imaju priliku da se unaprede kroz pripremni period i sačekaće se konačan rasplet sa levim bekom Radojevićem.

3 Komentara

3 Comments

  1. iz sljivika

    11.01.2024. at 14:02

    Groblje proda no name Ilića za 4,5 milki plus milion kroz bonuse, a mi napadača koji se nadavao golova nismo u stanju za više od 5, i to smo srećni????? Iskreno, nešto mi tu smrdi na onaj račun u Nemačkoj.

  2. IDI BEGAJ

    12.01.2024. at 07:05

    Znači, imate par Mesija, dva do tri Ronalda, a sad se stvorio i poneki Bekam?! Srpski Bajern, nema šta!!!

  3. REPUBLIKA SRPSKA

    12.01.2024. at 12:06

    A šta bi sa Juventusom?Popili ste nam mozak kako Mijatovića hoće Juve.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.