Budimo u kontaktu

ITALIJA

Hrvat se seli u Englesku, presudila visina plate

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Ivan Perišić (Foto: Beta/AP)

Bliži se kraj saradnje između Intera i Ivana Perišića. Golovima u produžetku meča protiv Juventusa, Hrvat je doprineo osvajanju Kupa, ali će među među “neroazurima” da se zadrži još samo nekoliko nedelja. Prema pisanju italijanskih medija, njegov novi klub biće Čelsi.


Italija 2 – plej of: Na meču Askoli – Benevento, naša kladionica nudi kvotu 2.12 za igru ug 3-5.


Presudila je visina plate. Inter je želeo da sa igračem produži ugovor koji ističe 30. juna ove godine, ali nije ponudio dovoljno visoku platu. Čelsi je izašao s ponudom od četiri i po miliona evra po sezoni i to je odlučilo.

Levokrilni fudbaler je u Inter stigao leta 2019. iz Volfsburga. Jednu sezonu je proveo u Bajernu da bi se pretprošle godine vratio u klub iz Milana. Ove sezone je u dresu Intera odigrao 47 utakmica, postigao je devet golova i osam puta bio asistent.

PROČITAJTE JOŠ:

PRVA LIGA Drama u borbi za opstanak, traže se još dva putnika u niži rang!

TITULA SE KUJE U KRUŠEVCU Dve dileme za Stankovića, čini se da bez ovog napadača ne može…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.