Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DEMANT IZ ŠAPCA Mačvan ne preuzima Mačvu!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Stadion u Šapcu (Foto: Starsport)

Danas je u medijima odjeknula informacija da bi nekadašnji košarakaš Milan Mačvan trebalo da postane predsednik FK Mačva iz Šapca. Međutim, iz ovog kluba demantuju ovu informaciju.


EP U RUKOMETU: Kvota na pobedu Francuske protiv Nemačke u našoj kladionici je 1.75. Utakmica je na programu od 20:30. 


Tim povodom izdato je i zvanično saopštenje za javnost, koje prenosimo u celosti:

Fudbalski klub Mačva demantuje informaciju koja se pojavila u medijima da je naš proslavljeni košarkaš Milan Mačvan preuzeo rukovođenje klubom.

Kako smo već saopštili tokom današnjeg dana, predsednik Upravnog odbora FK Mačva, Dragojlo Lazić, podneo je ostavku iz ličnih razloga, zbog čega je Upravni odbor izabrao radno telo kao privremeni organ upravljanja sve do održavanja Izborne skupštine kluba. Predsednik privremenog organa je Filip Pejović, a članovi Igor Ristivojević i Zoran Jovanović.

 Napominjemo još jednom da Milan Mačvan nema nikakve veze sa promenama. Zbog loše situacije u FK Mačva kompletan Upravni odbor je osetio moralnu odgovornost da napusti klub i od danas teče rok od 30 dana do kada mora biti zakazana i održana vanredna Izborna skupština na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo – piše u saopštenju FK Mačva Šabac.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.