Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PARTIZAN ODGOVORIO ZVEZDI: Bestidno saopštenje drugoplasiranog kluba… (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Partizana (foto: Starsport)

Utakmica između Radnika i Partizana odigrana u subotu izazvala je veliku pažnju javnosti, a arbitri na tom meču su zaradili brojne kritike. Crno-beli su slavili sa 2:1, ali su određene sudijske odluke izazvale pravu pometnju.


LA LIGA: Real Madrid – Sevilja (21.00), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.95


Ekipa Igora Duljaja je do pobede došla golovima Svetozara Markovića i Sameda Baždara, ali je Surduličanima poništen jedanaesterac pri rezultatu 0:0. Neposredno posle utakmice Crvena zvezda je izdala saopštenje u kom se kritikuje Srđan Jovanović, sudija koji je na pomenutoj utakmici bio u VAR sobi.

Takođe, njegove odluke zasmetale su i Novici Tončevu, nekadašnjem potpredsedniku Fudbalskog saveza Srbije i čelnom čoveku Radnika. Sudijski eksperti su takođe izneli svoje analize, a sada se saopštenjem oglasio i FK Partizan.

Saopštenje crno-belih prenosimo u celosti:

Fudbalski klub „Partizan“ je prinuđen da se oglasi nakon utakmica koje su juče odigrane u okviru domaćeg fudbalskog prvenstva. Iako to nerado činimo, dužni smo da se oglasimo i zaštitimo Klub, stručni štab, igrače, ali i ostale časne fudbalske radnike i klubove u Srbiji.
Juče smo mogli da posvedočimo dobro poznatom maniru ponašanja jednog fudbalskog kluba, koji je nevešto pokušao da podmetanjem i besmislenim insinuacijama, uz povike ”Drž’te lopova”, dovede u zabludu fudbalsku javnost.

Na utakmici Radnik – Partizan, protiv Partizana su dosuđena dva kaznena udarca, od kojih je prvi opravdano poništen nakon što je glavni sudija na terenu Miloš Milanović, proverom VAR snimka utvrdio da nema elemenata za kazneni udarac.

“ISTOG DANA SU ZVEZDI DOSUĐENA DVA PENALA”

Istog dana, na utakmici u Beogradu, u korist Crvene Zvezde svirana su dva kaznena udarca, od kojih će prvi zasigurno ući u anale fudbalske igre u Srbiji, kao jedan od najkomičnijih jedanaesteraca ikada dosuđenih. Sudar glavama dva igrača koja su bila u skoku i nakon što je igrač domaćeg tima prethodno rukom udario u lice igrača gostujuće ekipe, okarakterisan je kao jedanaesterac…

Ipak to nije smetalo drugoplasiranom klubu na tabeli, da se brže bolje oglasi bestidnim saopštenjem, sa namerom da pažnju javnosti skrene sa navedene utakmice. Drznuli su se čak da u toj svojoj samoobmani napadnu i najboljeg srpskog sudiju Srđana Jovanovića, čoveka od integriteta i znanja. Kako drugačije objasniti činjenicu da sudija Jovanović uživa ogromno poverenje FIFA i UEFA, te konstantno sudi utakmice u Ligi šampiona, a po oceni Crvene Zvezde istog sudiju treba proterati iz srpskog fudbala…

“SETIMO SE MILORADA MAŽIĆA…”

Prisetimo se i da su u prošlosti iz Crvene Zvezde tražili i udaljenje iz srpskog fudbala i sudije Milorada Mažića, koji je takođe sudio utakmice najvišeg nivoa u Ligi šampiona. Očigledno je da Crvena Zvezda smatra da sudije čije je znanje, stručnost i poštenje prepoznato na svetskom i evropskom nivou od strane FIFA i UEFA, ne mogu da sude u domaćem prvenstvu, već utakmice treba da sude oni koji su njima podobni i poslušni.

Iako je odigrano tek treće kolo nastavka prvenstva, jasno je namera Crvene Zvezde da se ništa ne prepusti slučaju i da se vršenjem pritiska na sudije i sudijsku organizaciju, utiče na rezultate utakmica i time kroji poredak na tabeli.

FK „Partizan“ će uvek stati u zaštitu svojih igrača i ostalih časnih ljudi koji rade u srpskom fudbalu! – naveli su iz FK Partizan.

12 Komentara

12 Comments

  1. PRAVA ISTINA

    25.02.2024. at 18:23

    Cuj ovi nekome da pricaju o sramu i stidu!
    Au kakav bezobrazluk!
    Pa svi bre znaju da je pravde vi bi bili 4-ti a ne prvi!
    A ne sekerijate se ti drugoplasirani ce biti prvoplasirani na kraju a vas ce gurati kao i do sada zbog Evrope ali izdati ovakvo bestidno i sramotno saopstenje je za svaku osudu kada i sami znate da ste trebali biti uveliko 4-ti da je pravde!
    Ali ne brinite grobarske”postenjacine” docice pravda!

    • Jojo

      25.02.2024. at 18:39

      Tekst kao po obicaju baljezganje a Nik bolje da ti stoji lazna istuna…

      • Porpššo-Kerimović

        25.02.2024. at 18:49

        Opet Baba Sera uznemirava javnos,sa glupos’ i budalaštine! Idi babo u pršun,pa igraj sa decama Ćoraaaave Babe😆😆😆

        • Jojo

          25.02.2024. at 21:21

          Rankovici napredovao si nema velikih slova pozdravlja te zvijezda!!!!!

    • Loznica

      26.02.2024. at 06:52

      Interesantno da se u fudbalu uvek zna ko će biti prvi!!!

    • Grobar MK

      26.02.2024. at 10:04

      Pozdrav svim GROBARIMA ,

      Konacno su se oglasile ona lopuzina Vazura i njegovi vazali , BOGU HVALA !!!
      Sta je ciganske PSIHOPATE smeta vam ovo kontra saopstenje jer iznosi istinu na videlo . Pa jeli vam sudije ne sviraju nepostojece penale kao na traci : jedan u Novom Pazaru , dva protiv Cukarickog , od kojih onaj prvi ne bi svirao onaj vas sudijski analiticar Radoman !!!
      Ali vas pretsednik lopov “dotor” Terza po oprobanom njegovom receptu ” Drzte lopova …” odmah je istancao saopstenje , ne bi li opravdao sviranje nepostojecih penala u vasu korist . Jadan on sada “podize borbenu gotovost” u sudiskoj organizaciji , FSS a i kod AV , jer vi jedino tako mozete biti sampioni u Srbiji , al’ dzaba sve to kad ce te biti zadnja “momcad” u Ligu Sampiona i igratcete onoj Kubertenovoj ” VAZNO JE UCESTVOVATI ” !!!
      NAPRED PARTIZAN !!!!!!

  2. tudjmanova govna

    25.02.2024. at 19:12

    cuj drugoplasirani hahaha kazu tudjmani koji su vestacki ugurani da budu 4ti iako nisu zasluzili da budu 10ti da je bilo posteno sudjenje da bi igrali jevropu, gde su se obrukali jebo ih neki klub koji postoji 5 godina samo sabah sa sejtanom tako nesto, pa onda danska dhl postarska deca 6:0 u prvom setu, drugi set vise nisu hteli da igraju 🙂 i uz milionska pojacanja na traci ne mogu da pobede zadnjeplasiranu surdulicu bez zestoke kradje sudija da ih pogura…a pamtimo i po 4:0 ih karao juventus iz lucana i ko bese jos napredak vozdovac tsc vise se ne secam

  3. Djole

    25.02.2024. at 19:33

    Postoji slovna greska u saopstenju Partizana,umesto “ponasanje jednog…” trebalo bi da stoji JADNOG-jer to je jedino sto pristaje bagri vucicevoj lopovskoj.Smrdibuba koja je u ime JADNOG kluba pisala saopstenje,trebala je vec 12 godina da sedi u zatvoru,ali posto je prosao na izboru za prvu podguznu muvu ki mil vucica smrdi i dalje po Srbiji.

    • Smehoteka

      25.02.2024. at 20:29

      Mislio si na Žoca? Pogodio si pravo u centar!

      • Loznica

        26.02.2024. at 06:51

        Duljaj je trener, za tvoju informaciju!!!

  4. 077

    25.02.2024. at 19:53

    Samo jako protiv stoke drugoplasirane

    • Tudjmanovo smece

      25.02.2024. at 20:30

      “Stoka” kako sami sebe nazivaju navijaci tog kluba su trenutno na prvom mestu, ali jos samo 14 dana…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.