Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

FLEŠ IZ SUBOTICE Spartak vratio iskusnog napadača koji se proslavio u dresu “plavih golubova” (FOTO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Foto: FK Spartak Subotica/Instagram

Dva napadača su otišla, a onda je usledio dolazak proverenog golegetera. Spartak je uspeo da posle dvanaest godine u Suboticu vrati igrača koji je u prvom mandatu imao zapažen učinak.


Na meču Holandija – Argentina, naša kladionica nudi kvotu 2.30 za igru ug 3+.


Kako saznaje MaxBet sport, Vojo Ubiparip je novi igrač Spartaka, a ugovor je potpisan u petak na godinu i po dana, do juna 2024. godine. Posle niza godina u inostransvu, iskusni igrač se u januaru vratio u Srbiju.

Posle Tuzle Sitija odlučio je da obuče dres Radničkog iz Kragujevca, a sa dva gola protiv Železničara iz Pančeva doneo je u baražu opstanak ekipi sa stadiona “Čika Dača”.

U novembru je sporazumno raskinuo ugovor sa Radničkim, pa se sa 34 godine odlučio za povratak na mesto uspeha. Posle odličnih nastupa u plavom dresu imao je prvi inostrani angažman i preselio se u Leh iz Poznanja. Tokom karijere je nastupao za Novi Pazar, Željezničar (Sarajevo), Vojvodinu, ČSK iz Čelareva, Gornik i Vašaš.

PREPORUČUJEMO:

ZVEZDA ZAVRŠILA DRUGO POJAČANJE Reprezentativac Srbije stavio potpis, MaxBet sport otkriva na koliko…

PROVERENO Lažna dojava o postavljenoj bombi na stadionu Partizana

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.