Budimo u kontaktu

ITALIJA

FLEŠ SA “ČIZME” Atalanta našla zamenu za Hojlunda

Darko Noveski

Objavljeno

,

Skamaka se vraća u Seriju A (Foto: Beta/AP)

“Boginja” je brzo našla zamenu za “zlatno dansko dete”. Atalanta je pobedila u borbi sa Romom i Interom oko dovođenja novog napadača.


BUGARSKA Od 20.15 Lokomotiva u Sofiji dočekuje Pirin. Dva tima igraju na veliki broj golova, a kvota na igru UG3+ u kladionici MaxBet je 2.05.


Roma i Inter bili su favoriti u trci za Đanluku Skamaku. Ipak, fudbaler Vest Hema će u Bergamo. Kako javlja pouzdani Fabricio Romano dogovor je postignut. Atalanta će Skamaku da plati 30 miliona evra. Vest Hem će 25 miliona evra da dobije odmah, a pet kroz bonuse. Takođe, “čekićarima” će da pripadne 10 posto od naredne prodaje.

Lekarski pregledi su već zakazani. Očekuje se da Đanluka Skamaka u naredna dva-tri dana obuče plavo-crni dres.

Atalanta je ovog leta već potrošila 38 miliona evra. Stigli su El Bilal Ture, Mičel Baker, Sead Kolašinac i Mišel Adopa. Za 43,5 miliona evra prodala je Žeremija Bogu, Matea Pesinu, Ruslana Malinovskog i Sema Lamersa. Očekuje se priliv od 72 miliona evra od prodaje Rasmusa Hojlunda u Mančester junajted.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.