Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

FLEŠ SA “MARAKANE” Otkrivamo kakvo je stanje sa Dragovićem, još jedan važan šraf se vraća

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Aleksandar Dragović spreman za Trabzon (Foto: Starsport)

Ispiti stižu jedan za drugim, a svaki je važan za rezultatske ciljeve Crvene zvezde. Posle povrataka na pobednički kolosek na domaćoj sceni sledi bitno gostovanje na obalama Crnog mora.


LIGA ŠAMPIONA Nema Liverpul više pravo na kiks, pobeda protiv Ajaksa je imperativ. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.60.


Polako se kuju taktički planovi, a imaju dobre vesti za trenera Miloša Milojevića. Kako saznaje MaxBet sport, Aleksandar Dragović je potpuno spreman i imao je “poštedu” posle odigranih 12 utakmica protekla dva meseca (na terenu je proveo 1.080 minuta).

Šampion Srbije dolazi u goste Trabzonu, šampionu Turske, koji nije dobro otvorio sezonu na oba fronta. Postoje velike šanse da crveno-beli na talonu imaju Mirka Ivanića kao velikog aduta.

Oporavak posle povrede u derbiju je završen, a bitan igrač je odradio niz treninga sa ekipom i od ponedeljka je u režimu kao i ostali članovi takmičarske ekipe. Minutaža zavisi od odluke šefa, ali neće biti iznenađenje da se nađe u startnoj postavi. Tako je momak iz Bačkog Jarka protiv Milana posle povrede odigrao jedan od najboljih utakmica u karijeri.

PREPORUČUJEMO:

SAZNAJEMO Pešić blizu odluke da se povuče posle neuspeha, dva imena se već pominju kao naslednici za spas srpske košarke!

JAČA ODBRANA Mladost dovodi defanzivca Kjeva

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.