Budimo u kontaktu

EVROLIGA

FOTO-UBOD Lorenco Braun je rasplakao ovog dečaka koji je prešao 1.884 km da bi bodrio Makabi (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Braun u prodoru (Foto: Starsport)

Makabi iz Tel Aviva je i dalje bez pobede u Evroligi na strani. Bili su blizu protiv Crvene zvezde, ali je naš šampion posle drame slavio 69:68.


Na meču Brazil – Srbija, naša kladionica nudi kvotu 2.05 za igru ug 2-3.


Imao je “ponos Izraela” podršku u Beogradu. Oko 50 navijača Makabija bilo je u parteru. Među njima dva dečaka koja su se nadala pobedi.

Jedan je pred početak meča podigao transparent na kome je pisalo:

Lorenco Braun prešao sam 1.884 kilometra da bih gledao utakmicu, mogu li da dobijem tvoj dres?

Foto: Starsport

Da li je dobio dres, ne znamo. Ali, da ga je rastužio – jeste. Braun je odigrao fenomenalnu utakmicu, ubacio je 23 poena, ali je promašio odlučujući šut u poslednjoj sekundi za pobedu.

EVROLIGA Zvezda posle drame srušila “ponos Izraela” i vezala treću pobedu

1 komentar

1 komentar

  1. Realno

    25.11.2022. at 00:53

    Kakva igracina je ovaj Lorenco…da imamo para kao sto komsijama daje drzava pa da ga vratimo za narednu sezonu da sa Vildozom haraju.Sigurno najbolji plej evrolige.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.